27 Αυγ 2012

Ο Κ.Γκιουλέκας για την εγκατάλειψη της περιοχής της Ροτόντας

Κατά τη διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Γκιουλέκας στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων και επαγγελματιών της Ροτόντας καταγγέλλοντας έντονα την πλήρη εγκατάλειψη της..
περιοχής από τη διοίκηση του Δήμου που συνεχίζει να αδιαφορεί παρά τις συνεχείς απελπισμένες εκκλήσεις τους.

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία του κόσμου και απειλείται να βγει εκτός καταλόγου της UNESCO λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο περιβάλλον χώρος. Ο δήμαρχος ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα πάντα και επιρρίπτει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον ίδιο και την παράταξή του. Δεν φταίμε εμείς, μας λέει, φταίει η αστυνομία. Φταίει η αστυνομία για τα σκουπίδια, φταίει η αστυνομία για τα σεντόνια με τα παράνομα προϊόντα; Δηλαδή, εάν η δημοτική αστυνομία είχε πιο έντονη παρουσία εκεί,θα ήταν άσχημα;» τόνισε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε φέρει σαν παράταξη το θέμα της Ροτόντα πολλές φορές στο παρελθόν στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διακίνηση των ναρκωτικών, για το παράνομο εμπόριο, την παράνομη στάθμευση, την παραβατικότητα και τη βρωμιά στην περιοχή, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Για την αποτυχία σας κύριε Μπουτάρη δεν φταίει η αστυνομία αλλά φταίτε εσείς και η παράταξή σας. Έχετε διανύσει τη μισή σας θητεία και δεν έχει βάλει ακόμα προτεραιότητες. Ακόμα σας ακούμε να μας λέτε για πλάνα, για το τι έργα θα κάνετε, τι θα σχεδιάσετε, επιτέλους κάντε κάτι τώρα. Το ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, το ζητούμε όλοι».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη