2 Αυγ 2012

Κληρώνει λέμε...

Μέχρι το τέλος Αυγούστου αναμένεται να πάρει μπρος η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Κ16, στη συμβολή του ΠΑΘΕ με την...
εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Λαχαναγοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντόνιας Κανιτσάκη στον Αγγελιοφόρο, με το έργο θα καταργηθούν τα φανάρια, αφού όλες οι κινήσεις θα εκτελούνται μέσω των γεφυρών του κόμβου. Η κατασκευή του έργου, παρά τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο ξεκίνημά της. Κι αυτό καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τη διοικητική αποβολή ενός καταπατητή, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο, που υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του κόμβου, παρέμενε στην περιοχή, μπλοκάροντας με τις εγκαταστάσεις που είχε αναπτύξει την έναρξη των εργασιών.

Τις προηγούμενες μέρες, εξάλλου, υπεγράφη από τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιο Σώκο, η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης 149.122 τ.μ. στην περιοχή. Σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει την ευθύνη επίβλεψης της κατασκευής του έργου, πρόκειται για συμπληρωματική απαλλοτρίωση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη