2 Αυγ 2012

Το μποζόνιον

Του Δρος Δρος Αποστόλου Ιωάν. Πάσχου, Παθολόγου-Πυρηνικού ιατρού

Επιστήμονες του CERN θεωρούν ότι ανακάλυψαν το σωματίδιον «θεός», το οποίον θεωρούν δημιουργόν του σύμπαντος κόσμου, των εμβίων όντων, του ανθρώπου.

Η ανακάλυψις, δια να γίνει αποδεκτή οφέιλουν οι ερευνηταί να αποδείξουν ότι το σωματίδιον συμπεριφέρεται, ως το σωματίδιον Χίγκς. Τούτο δεν απεδέιχθη και ούτε αναφέρουν τας ιδιότητας αυτού. Ωσαύτως το επίπεδον βεβαιότητος εντοπισμού του σωματιδίου ευρίσκεται εις πέντε σίγμα και αι πιθανότητες λάθους είναι της πιθανότητος λάθους 0.00006%, άρα τα αποτελέσματα ων μετρήσεων είναι προκαταρτικώς πιθανώς εις εύρους λάθους 0.00006%. Επί πλέον θεωρούν ότι τα στοιχειώδη συστατικά δομής του σύμπαντος, ως υποατομικά και πιθανώς προσδίδουν μάζαν εις την ύλην. Περίφημη θεωρεία, δηλαδή σύνολον υποθέσεων επί υποθέσεων. Και προς τι οι επιστήμονες του CERN, αλλά και του TVATRON ομιλούν διά πιθανότητα ανιχνεύσεως του σωματιδίου «θεός»;
Η επιστήμη δεν είναι σύνολον υποθέσεων, ούτε θεωρίαι, αλλά αλήθεια, δικαιοσύνη και πάσα αρετή, οτιδήποτε ποτέ έτερον πανουργία φαίνεται και ου επιστήμη.
Οι επιστήμονες κομπορρημονούντες ότι ανακάλυψαν το σωματίδιον «θεός» άνευ βαβαιότητος, προφανώς δε μετά λάθους ελαχιστοτάτου, αλλά λάθους δεν είναι βεβαιότης πειραματικής επιβεβαιώσεως, άρα το Μποζόνιον προφανώς και είναι ένα από τα μύρια μυριάδες Μποζόνια του σύμπαντος κόσμου και συνεπώς τα παιδία πείζει, ως η NASA βαυκαλίζεται να μετακινήση την γην, δια να αποφευχθή η υπερθέρμνασις του πλανήτη γη. Θεωρίαι επί θεωριών γελειότητες των ημερών την Νέας τάξης Πραγμάτων και ο νοών νοείτω…
Πιστεύω, αποδέχομαι, επιβεβαιώ, δακηρύσσω ότι ο άμθρωπος επλάσθη υπό του Ενός Τριαδικού Θεού, δημιουργού παντός σύμπαντος κόσμου, ο Οποίος εσαρκώθει διά Χριστού, ιστορικού προσώπου, Λόγου Θεού.

Α. Πάσχος
Έλλην Χρ. Ορθόδοξος
http://iasonmpimpos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_977.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη