29 Αυγ 2012

"Χρύσωσε" το χάπι, στον Ταυρή, ο Σαμαράς

Ο Φίλιππος Ταυρής, παλιά καραβάνα του συνδικαλισμού, ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για τη θέση του Γραμματέα της Ν.Δ. στις εκλογές που γίνονται αύριο. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για την ηλικία του, λέγοντας ότι πρέπει να αναλάβει ένας πιό νέος, για να "τρέξει" το κόμμα κι έτσι ο άνθρωπος ...
έκανε πίσω.

Ο Αντώνης Σαμαράς, τον αντάμειψε με τη θέση του επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος.

Ο ίδιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με ορίσει επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος, αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή, αλλά και μέγιστη ευθύνη.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιέβαλε.
Μετά από την απόφαση αυτή του Προέδρου, ως αυτονόητη πράξη ευθύνης ήταν η μη υποβολή υποψηφιότητας μου για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, με δεδομένο μάλιστα το διακριτό ρόλο που θα πρέπει να έχει ο επικεφαλής εκάστου οργάνου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη