23 Αυγ 2012

Άρχισε η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΚΜ

Άρχισε πριν από λίγο (5.15 μ.μ.) η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΚΜ, που πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Η διαδικασία άρχισε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σίμο Δανιηλίδη να καλοσωρίζει τους παρεβρισκομένους και να...
παρουσιάζει τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών παρατάξεων που έλαβαν θέσεις στο πάνελ της αίθουσας.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη που είναι και ο "οικοδεσπότης", ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι μόνο μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί η σημερινή Ελλάδα της κρίσης μπορεί να ανακάμψει και να αντιμετωπίσει θέματα κοινωνικής πολιτικής. Τόνισε ότι από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα εξαρτηθεί και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, που είναι προέκταση του κράτους, ενώ σημείωσε ότι οι πόροι που διατίθενται στη χώρα μας είναι εξαιρετικά χαμηλοί σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κ. Δανιηλίδης στη συνέχεια ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Αμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Γιάννη Αμανατίδη (ΣΥΡΙΖΑ), Χρυσούλα Γιαταγάνα (ΑΡ) και Κων. Θεοδόση (ΚΚΕ), τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Μίμη Φωτόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΚΘ Παν. Τσαραμπουλίδη, τον Πρόεδρο του ΒΕΘ Παν. Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβούλιο Θεσσαλονίκης Παν. Αβραμόπουλο και Χάρη Αηδονόπουλο και τον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Μηνά Μοναστηρίδη.
Αυτήν την ώρα το λόγο έχει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.
Συνεχή ενημέρωση για τις εργασίες της ΓΣ υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΚΜ εδώ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη