27 Αυγ 2012

Προσπάθεια οικειοποίησης της σκούπας της Αστυνομίας στον Βοτανικό από τον Καμίνη!

σ.σ. Υπάρχει ακόμη αυτός ο τύπος;
Στην Αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στον καταυλισμό Ρομά στον Βοτανικό, εκτός από τους αστυνομικούς της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης..
Αττικής, συμμετείχαν άνθρωποι της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής και φυσικά και υπάλληλοι από την Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου Αθηναίων μιας και το εργό του μετέπειτα καθαρισμού του χώρου δεν θα μπορούσε να είναι έργο αλλουνού εκτός των δημοτικών υπηρεσιών....

Αυτό έφτανε για τον "αόρατο" δήμαρχο ώστε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο να παρουσιάσει ως έργο δικό του την εκκένωση του Βοτανικού μετά από τα χρόνια κατάληψης από συμμορίες και Ρομά. Και μάλιστα χωρίς κανένα ενδοιασμό έφτασε μέχρι στο σημείο να δέχεται συγχαρητήρια από τους δημοτικούς του συμβούλους για το ότι λέει έφερε σε πέρας την προεκλογική του δέσμευση!

Να θυμίσουμε πως η παρέμβαση της Ελληνικής αστυνομίας έγινε κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού μετά την μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις βραδινές ώρες της 14ης Αυγούστου στην περιοχή του Βοτανικού και φυσικά σε συνέχεια της μεγάλης επιχείρησης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ που επιχειρήται σε όλη της Επικράτεια.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Καμίνη με ξένα κόλλυβα να κάνει...μνημόσυνο. Να δείτε που αν τελικά οι επιχειρήσεις της αστυνομίας για την εγκληματικοτήτα στο κέντρο της Αθήνας φέρουν κάποια αποτελέσματα είναι σίγουρο πως τότε ο Καμίνης πάλι θα σπεύσει να δρέψει τις δάφνες ως δικό του έργο ξεχνώντας την μέχρι τώρα προιστορία του αλλά και την παντελή απουσία του από τα προβλήματα.

http://www.athinapoli.gr/2012/08/blog-post_1219.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη