26 Αυγ 2012

Αλεξία Μπακογιάννη: Ο έρωτας κόμμα δεν κοιτά

Μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη  Ζαφειριάδη, ακολούθησαν φήμες για σφοδρό έρωτα της με πρωτοκλασάτο ΠΑΣΟΚο και μετά ήρθε ο δεύτερος γάμος με τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο και στη συνέχεια και το δεύτερο διαζύγιο. Τώρα, φαίνεται ότι η Αλεξία Μπακογιάννη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του...
εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Μα τι διάολο, βόλτες σε όλο το πολιτικό στερέωμα κάνει η εγγονή Μητσοτάκη; Πού να μην ήταν από δεξιά Χριστιανική συντηρητική οικογένεια με αρχές δηλαδή (ους ο Θεός συνέζευξε....). Στραγάλια τα ΄χει τα διαζύγια !

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Ικαρία όπου πέρασαν τις διακοπές τους. Οι νησιώτες που τους είδαν λένε ότι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Αντίθετα όμως στην Αθήνα, φροντίζουν να είναι πολύ διακριτικοί και να μη δίνουν στόχο, ενώ προτιμούν πιο εναλλακτικά στέκια στο κέντρο, όπως την Πλατεία Αγίας Ελευθερίας όπου συχνάζουν.
Η Αλεξία Μπακογιάννη, έχει περάσει ήδη δύο διαζύγια, το πρώτο με τον στενό συνεργάτη της μητέρας της, Δημήτρη Ζαφειριάδη, ενώ πρόσφατα χώρισε και από το δεύτερό της γάμο, αφού παρόλο που είχαν αποκτήσει δίδυμα, η σχέση της με τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο, δε προχώρησε όπως θα ήθελε.
Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Μάϊο, στη κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη και έκτοτε το ζευγάρι είχε σταματήσει να ζει κάτω απο την ίδια στέγη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη