26 Αυγ 2012

To CD με τα 737 σουξέ του καλοκαιριού

Παρακολουθώντας τις ημέρες αυτές το σίριαλ Ρουμελιώτη διερωτήθηκα για πολλοστή φορά: «Τί μπορεί να κρύβεται πίσω από την ξαφνική έκρηξη ειλικρίνειας του ανθρώπου αυτού που καταλέγεται στον πίνακα των αναγνωρίσιμων και έχει περάσει ζωή χαρισάμενη επειδή απλώς ήταν φίλος της οικογενείας Παπανδρέου;»

Αυτός δεν ήταν ένας από εκείνους που προτάθηκαν από τον Γιωργάκη και για τη θέση του πρωθυπουργού, την οποία κατέλαβε εν τέλει ο Λουκάς; Είναι δυνατόν να ήταν τόσο αφελής ο δόλιος Γιωργάκης, ώστε να τον πρότεινε για τη θέση αυτή; Αυτό το καλό παιδί δεν ήταν που γλύτωσε το Ειδικό Δικαστήριο του σκανδάλου Κοσκωτά, επειδή είχε φροντίσει ο Αντρέας να τον διορίσει ευρωβουλευτή, ώστε να έχει την αναγκαία ασυλία;
Ποίες οι περγαμηνές του; Ποία η προσφορά του στη χώρα για να τύχει τόσων επιδαψιλεύσεων; Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι χαμένες στο διάστημα μαζί με τις πληροφορίες για άλλες μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Τραγάκης και πλείστοι όσοι αντιπρόσωποι του Έθνους. Γνωρίζουμε μόνον ότι σήμερα υπηρετεί στην Τράπεζα Πειραιώς. Χαχαχαχα!
Γιατί, λοιπόν, ο Ρουμελιώτης άνοιξε το στόμα του τώρα; Ποιες σκοπιμότητες ποίων συμφερόντων εξυπηρετεί; Φαντάζεσθε να είχε πει τον Μάιο του 2010 αυτά που λέει σήμερα για την αναποτελεσματικότητα του προγράμματος του ΔΝΤ, το οποίο ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένο να αποτύχει; Γιατί τώρα αυτός που ήταν ο αντιπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ για να προασπίζει, υποτίθεται, τα συμφέροντά μας, δεν μας απεκάλυψε το φοβερό αυτό μυστικό, ενόσω κατείχε τη θέση του αντιπροσώπου; Πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία του τόπου, αν μας είχε αποκαλύψει από τότε το μυστικό! Κι’ αφού είναι τόσο μάγκας, γιατί δεν τον χρησιμοποιεί η σημερινή κυβέρνηση στις συζητήσεις της με τον κ. Τόμσεν της τρόικα για να την ξεσκίσει; Αλλά και κάτι άλλο: αν είχε τύχει να ορίσουν αυτόν πρωθυπουργό στη θέση του Λουκά, τί θα είχε κάνει; Θα είχε στείλει στον αγύριστο τον κ. Τόμσεν; Λέτε να χάσαμε τέτοια ευκαιρία; Και ο κ. Πεπόνης κύριε; Τον ρώτησε ο κ. Πεπόνης γιατί μίλησε τώρα και όχι τότε;
Και μετά σκάει πιο επίσημα πλέον η είδηση που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από ημέρες. Γράφει σήμερα [26.08.2012] ο Τάσος Τέλλογλου και στην «έγκριτη» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι το CD με τα ονόματα 737 Ελλήνων που έβγαλαν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό και με τα εισοδήματά τους παραδόθηκε στον κ. Διώτη, πρώην προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, ο οποίος έγινε «πρώην» λίγες ώρες, αφού είχε πάρει στα χέρια του το CD. Πρόλαβε άραγε να το αντιγράψει; Θα μας κάνει τη χάρη να μας ενημερώσει ανεβάζοντάς στο διαδίκτυο ή τον κρατάνε και αυτόν από κάπου;
Προσωπικώς πιστεύω ότι αυτό το CD δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ για έναν πολύ απλό λόγο: όλες οι δισκογραφικές εταιρείες διαμαρτυρήθηκαν στον πρωθυπουργό πως αν κυκλοφορήσει, θα σπάσει όλα τα ταμεία και αυτές δεν θα πουλήσουν ούτε ένα τραγουδάκι της Βανδή ή του Ρέμου.
Δεν πιστεύω, λοιπόν, να απορεί κανείς που ο τέως πρωθυπουργός Γιωργάκης το παίζει τόσο άνετος. Έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις του από τους διαδόχους του στο νέο οργανόγραμμα της «ΕΛΛΑΣ ΑΕ». Όπως θα γλυτώσει ο Γιωργάκης, έτσι θα γλυτώσει αργότερα και ο Αντωνάκης και ο Βαγγελάκης και ο Φωτάκης. Όπως γλύτωσαν και τόσοι άλλοι πριν απ’ αυτούς με εξαίρεση τους 3000 αυτόχειρες που εγκατέλειψαν τον μάταιο τούτο κόσμο εξ αιτίας αυτών των λακέδων του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος.
Κατά τα λοιπά τα ΜΜΕ μάς ενημερώνουν ότι έσπασε ο πάγος μεταξύ των αφεντικών και του υπαλλήλου που διαχειρίζεται τις τύχες μας. Γαμώ την ατυχία μας!!!

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη