16 Αυγ 2012

Πάμπλο Κοντρέρας ο vueltas (κωλοτούμπας)

5-1-2012: Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε πως δεν ήθελε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα και πως θα κλείσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο, ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα.


Τελικά δεν ήταν φημολογία το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ο Χιλιανός αμυντικός που κατέληξε στην Κόλο Κόλο της πατρίδας του, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παραδέχτηκε όχι μόνο ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά και πρότασή, οπού αρνήθηκε γιατί ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του και γιατί δεν ήθελε να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ.

Ο Κοντρέρας σχολίασε χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟ: «Ναι, είναι αλήθεια. Εγώ ήθελα να συνεχίσω να παίζω εδώ στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και δεν πήγα σε άλλη ελληνική ομάδα».

διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ

15-8-2012. O Pablo Contreras, παραχώρησε συνέντευξη στα Χιλιανά ΜΜΕ (εδώ), όπου δήλωσε τα ίδια με αυτά που δήλωνε όταν έφευγε από τον ΠΑΟΚ. Είπε ότι η οικογένειά του θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη (το χειμώνα έλεγε ότι θέλει να φύγει στη Χιλή) κι ότι θέλει να παίξει στο Champion League, ενώ ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της Colo Colo -οι οποίοι τον θεωρούν προδότη- που δεν βοήθησε όσο έπρεπε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη