10 Σεπ 2012

Κάνουν πλάκα στη Ν.Δ. οι της ΕΤ3

Η ΕΤ3 -το γνωρίζετε όλοι- είναι κομματικό μαγαζί, απόλυτα ελεγχόμενο από το πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν ΣΥΡΙΖΑ. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ, οι άνθρωποί της, έδωσαν πραγματικά ...τα ρέστα τους. Όπως διαβάσατε σε άρθρα άλλων συν-bloggers, που είδαν τι παιζόταν, έβαλαν τη μισή ομιλία Σαμαρά, αφού πρώτα...
ανέλυσαν με ιδιαίτερο ζήλο τις επερχόμενες πορείες και μετά την ομιλία του, έδωσαν το λόγο σε πρασινοπορτοκαλί συνδικαλιστές να τα χώσουν στον Πρωθυπουργό.
Αλλά το πιό ωραίο, στο οποίο υπήρξα αυτήκοος μάρτυς ήταν στο ραδιόφωνο της ΕΤ3 τον 9,58, του οποίου η παρουσιάστρια, με ιδιαίτερο ζήλο προέτρεπε τους Θεσσαλονικείς, να μην κατέβουν στα εγκαίνια της έκθεσης, "εκτός φυσικά αν θέλουν να συμμετέχουν σε κάποια πορεία"!!!!!!!!!!

Ρώτησα, ένα φίλο μου, από τους πολλούς χαλβάδες "νεοδημοκράτες" που έχει αυτή η πόλη, από που αντλούν τόσο θράσος αυτοί στην ΕΤ3 και μου απεκάλυψε "πονεμένος", ότι τα "κουμάντα της ΝΔ" στην πόλη, "θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και ιδιαίτερα με τους πρασινοπορτοκαλί συνδικαλιστές", ενώ τα "κουμάντα της ΝΔ" στην Αθήνα είναι ακόμη πιό "μπούφοι" !.
Μιλάμε για πολύ καραγκιοζ-μπερντέ, το κόμμα της Ν.Δ. ! Αναρωτιέμαι, πώς διάολο έχει τόσους οπαδούς!
Για πλάκα τους παίζουν οι αριστεριστές τους γλιτσιάρηδες, που θέλουν να τα ΄χουν καλά με όλους και ιδιαίτερα με αυτούς που τους βρίζουν !
Ο κόσμος ψηφίζει "δεξιά" και κυβερνούν πάντα οι αριστεριστές με το δεξιό πορτοφόλι. Τα "νεοδημοκρατόπουλα" μένουν άνεργα, να αναρωτιούνται "τι διάολο γίνεται;"
Χαλβάδες!
Γίνε Άρης να γουστάρεις ρε!

Β.Π./taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη