12 Σεπ 2012

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα ξεσπαθώνει υπέρ Λάκη Λαζόπουλου

άϊντε, άϊντε....
ρε κάτι πατριώτες που θα πολεμήσουν τον "αριστερισμό" και τη "θολοκουλτούρα"...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ.:
"Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα , το Ε.Σ.Ρ. επέβαλε πρόστιμο ύψους 51.000 ευρώ στην τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ‘Αλ Τσαντίρι’, επειδή ...
φέρεται να προέβαλε την 1η Μαΐου του 2012 έμμεσα τους υποψήφιους τότε Βουλευτές, Ελένη Γερασιμίδου και Παύλο Χαϊκάλη με την συμμετοχή τους σε σατυρικό σκετς.
Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο σκετς και ήδη κοσμούν το κοινοβούλιο, δηλαδή η κα. Γερασιμίδου του Κ.Κ.Ε και ο κ.Χαϊκάλης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη συγκεκριμένη σατυρική εκπομπή δεν έδωσαν προσωπική συνέντευξη, ούτε μετείχαν σε οργανωμένη πολιτική συζήτηση, ούτε μετείχαν σε συζήτηση στα πλαίσια δελτίου ειδήσεων ούτε κάλυπταν την προεκλογική τους δραστηριότητα, όπως αυτό απαγορεύεται από τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.2 περιπτ. γ’, του ΠΔ 26/2012.Πέραν του γεγονότος ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΥΑ 119/2012 του Υπουργού Εσωτερικών και διαπρεπούς Συνταγματολόγου κ.Αντωνίου Μανιτάκη, οι υποψήφιοι βουλευτές δεν καταλαμβάνονται από τις διατάξεις του προαναφερόμενου νόμου.
Με αυτά τα δεδομένα φρονώ ότι η απόφαση του Ε.Σ.Ρ. είναι παράνομη και ακυρωτέα.
Με αυτό τον τρόπο στοχοποιείται ο Λάκης Λαζόπουλος,ο οποίος με το μοναδικό σατυρικό λόγο του ενημερώνει τον Ελληνικό λαό για όλα τα κακώς κείμενα στη γερμανοκρατούμενη Ελλάδα στην εκπομπή ‘Αλ Τσαντίρι’ του τηλεοπτικού σταθμού ΑLPHA.Δεν διστάζει να σατιρίσει πολύ εύστοχα Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και πρόσωπα γνωστά, που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητά μας, κάτι που μάχονται λυσσαλέα να σταματήσουν οι σατυριζόμενοι και όχι μόνο.
ΒΑΣΤΑ ΛΑΚΗ! Όσο συνεχίζεις να ενημερώνεις τον ελληνικό λαό με τον μοναδικό σου λόγο, κανένα Ε.Σ.Ρ. δεν μπορεί να σε σταματήσει. Κανένας δικαστής ομοίως δεν μπορεί να σε βλάψει, γιατί οι Έλληνες δικαστές έχουν στο DNA τους τη σάτιρα.
Στην εποχή της εθνικής κατάθλιψης ας αφήσουμε τον καλλιτεχνικό κόσμο να σατιρίσει την τεράστια υποκρισία των κυβερνώντων μας, διότι από το γέλιο δεν κινδυνεύουν τα δημοκρατικά καθεστώτα. Αντίθετα κινδυνεύουν από την στέρηση της ελευθερίας του λόγου, που είναι το μόνο που μας έχει απομείνει στην Ελλάδα του 2012."

Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα
Βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
Α’ Θεσσαλονίκης
..............................................


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη