23 Σεπ 2012

Τα ΄σπασαν οι Μουσουλμάνοι και στην Αθήνα (φωτορεπορτάζ)

Το φανατισμένο, μισαλλόδοξο, οπισθοδρομικό πλήθος των μωαμεθανών, που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο γεμάτο μίσος για όποιον αμφισβητεί τον προφήτη τους, χτύπησε και την Αθήνα. Η φοβική αντίδραση της δύσης σε αυτά τα στίφη βαρβάρων, που..
αλληλοσκοτώνονται επειδή δεν ξέρουν ποιόν να σκοτώσουν, για ένα απλό φιλμάκι, ενθαρρύνει τις ορδές των βαρβάρων, που θέλουν να γυρίσουν την ανθρωπότητα χιλιάδες  χρόνια πίσω. Κατακτήσεις για τις οποίες η ανθρωπότητα θρήνησε εκατομμύρια νεκρούς,  κινδυνεύουν να χαθούν για ένα ηλίθιο αδιάφορο φιλμάκι, από τη διάθεση των μωαμεθανών για αυτοδικία.

Κάποιος πρέπει να τους πεί, ότι στον σύγχρονο κόσμο του 2012, υπάχουν νόμοι και θεσμοί, που προστατεύουν τη θρησκευτική αξιοπρέπεια και τιμωρούν όσους προσβάλλουν τη θρησκεία κάποιου. Η θρησκευτική πίστη καθενός είναι απολύτως σεβαστή, αλλά την προστασία της πρέπει να αναλαμβάνουν αρχές και θεσμοί, όχι ορδές αλλαλαζόντων φανατικών.
Χρειάζεται επειγόντως μια "μορφωτική επανάσταση", ανάλογη αυτής του Μάο, σε όλο τον Μουσουλμανικό κόσμο, ο οποίος πρέπει να ξεφύγει από αυτή τη θρησκοληψία.

Άνθρωποι που ανέχονται σχιζοφρενείς τυράννους, απόλυτη φτώχεια, τον θάνατο των παιδιών τους από την πείνα, την εκμετάλλευση του πλούτου των χωρών τους από τους δυτικούς, δεν ανέχονται την "προσβολή" του "προφήτη" τους, ούτε κατά διάνοια.

Κάποιος πρέπει να τους ξυπνήσει....να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη