11 Σεπ 2012

ΑΙΣΧΟΣ ! ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Από χθες το βράδυ , πολλά από τα φασιστικά blogs , που κυριαρχούν στην ελληνική blog-όσφαιρα έχουν αρχίσει να διαδίδουν ΑΧΡΕΙΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΙΣ "ειδήσεις" σχετικές με "δηλώσεις" "κύκλων" του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Άμυνας , σύμφωνα με τις οποίες ...
(και με συνδρομή της φαντασίας των ελληναράδων φασιστών του διαδικτύου) γίνεται δημόσια παραδοχή πως ο , ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ στα πεδία της μάχης και της Τιμής , Τουρκικός Στρατός ....είναι για τα μπάζα!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (!!!!) το Γεν.Επιτελείο μιας Μεγάλης ,Σπουδαίας και Ένδοξης χώρας , όπως η Τουρκία , να βγάλει ανακοίνωση τέτοια και κατανοητή στα πεζοδρόμια του ελληνικού εθνικισμού!

H Τουρκία είνα μια Παγκόσμια Δύναμη (συμμετέχει στη G20) με μεγάλη ιστορία χιλιάδων ετών , με προσφορά από την αρχαιότητα στις επιστήμες και στη φιλοσοφία , με εναν λαό υπερήφανο για όλα αυτά!
Κατανοητό είνα από τον καθένα (ακόμα και από τον τελευταίο ελληνάκο φασιστικάφρο) πως μία τέτοια Πατρίδα με έναν τέτοιο λαό ...θα έχει και τον αντίστοιχο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Ως υπεύθυνοι Ευρωπαίοι πολίτες , απαλλαγμένοι από κατώτερα εθνικιστικά ένστικτα και προς αποκατάσταση της Αλήθειας , δημοσιοποιούμε την ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου και καλούμε τους ραγιαδοφασίστες να συρθούν στα λαγούμια τους ....

Στην ανακοίνωση αναφέρεται :
"Από την αρχή του τρέχοντος έτους 88 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τους Κούρδους τρομοκράτες.
Επισημαίνεται ότι το προσωπικό του στρατού δεν είναι πλήρως καταρτισμένο για τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει και ακολουθεί μια αναποτελεσματική βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση” (ΣΣ. Οι ανάγκες είναι μεγάλες για διαρκή ανανέωση του έμψυχου δυναμικού , πράμα που συμπιέζει το πρόγραμμα εκπαίδευσης) .....Οι περισσότεροι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τρομοκρατικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και σε μάχες με τους τρομοκράτες, χωρίς να έχουν παρακολουθήσει επαρκή εκπαίδευση , αφού η πλειονότητα των νεκρών στρατιωτών είναι από το σύνολο αυτών που πήγαν στο στρατό για να υπηρετήσουν τη θητεία τους".

από τον άρχοντα της ειρωνείας Ευρώπη ή Τέφρα 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη