4 Σεπ 2012

Αυτή είναι η παπαδιά, που σκότωσε τον παπά με τον εραστή της

Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε όχι μόνο την Ηλεία αλλά και όλη την Ελλάδα. Δείτε από το τη φωτογραφία της παπαδιάς, η οποία ομολόγησε πως ..
κρύβεται, μαζί με τον εραστή της, πίσω απο την δολοφονία του ιερέα συζύγου της χθες το πρωι στην Κρέστενα…

δείτε τη φωτογραφία της στο patrisnews

Αλλά, για στάσου ρε φίλε,
κι αν δεν τη δεις τη φωτογραφία τι έγινε; Σε τρώει η περιέργεια ε; Διάβασες για παπαδιά με εραστή και αναψοκοκκίνησες. Η φαντασία σου οργιάζει. 
Η λεπτομέρεια, ότι 
αυτή η γυναίκα δεν καταδικάστηκε ακόμη και θα την καταδικάσει η δικαιοσύνη, όχι εμείς οι απέξω 
ότι είναι ένα οικογενειακό έγκλημα ή έγκλημα πάθους, η τιμωρία του οποίου δεν πρόκειται να συνετίσει κανέναν, 
ότι έχει τρία παιδιά που θα βλέπουν τη φωτογραφία της "φόνισσας" για μια ζωή στο ιντερνετ και θα στιγματιστούν, ενώ πιθανότατα να είναι (και έτσι είναι) απλά ηθική αυτουργός, δεν σε σταματά !
Η περιέργειά σου είναι ανίκητη. Στα παπάρια σου κάθε ηθικός φραγμός. Δεν μπορείς να νικήσεις την περιέργειά σου, ούτε θέλεις. Αλλά κατηγορείς από το πληκτρολόγιό σου, τους "θολοκουλτουριάρηδες που υβρίζουν τα ιερά και τα όσια της φυλής". Ενώ εσύ,  κρυμμένος πίσω από την οθόνη, δεν διστάζεις να ξεσκίσεις μια γυναίκα, που δεν σκότωσε η ίδια, για να ικανοποιήσεις την ακόρεστη δίψα σου, για φωτογραφίες. Ε, είναι μια γυναικούλα χωρίς τίποτε ιδιαίτερο. Δεν υπόσχεται καυτές νύχτες, ούτε έχει χυμώδεις καμπύλες, όπως την έπλασες στη φαντασία σου.
Και υπάρχει κι ένας νεκρός, έτσι;
Αλλά τι να σου λέω, δεν σε βλέπει κανείς, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να συγκρατηθείς. Θα πας στο patrisnews -που βρήκε ευκαιρία να γίνει γνωστό- να πάρεις μάτι. Έτσι δεν είναι;
Μετά άναψε κι ένα κεράκι, γιατί είσαι και της εκκλησίας.....


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη