12 Σεπ 2012

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ .....Επιτέλους !

Μεγάλη ανάσα αποτελεσματικότητας στον αγώνα δρόμου για την αποπληρωμή των Υποχρεώσεων της χώρας , αποτελεί η ευφυέστατη κίνηση ματ , να ενταχθεί διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο σύμφωνα με την οποία θα φορολογούνται τα πτυχία .


Από το υπουργείο Οικονομικών η πληροφορία αυτή όχι μόνο δεν διαψεύδεται αλλά κύκλοι του τονίζουν πως η φορολόγηση των πτυχίων «βρίσκεται υπό εξέταση από τη σύσταση της επιτροπής των κομμάτων».

Η ζημιά για τον παραγωγικό ιστό της χώρας , κατά τη διάρκεια φοίτησης του κάθε κουτσού-στραβού που θέλησε να το παίξει "επιστήμονας" , υπολογίζεται ως ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
Αν υπολογίσουμε και πόσες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι (οι εκπαιδευτικοί κυριαρχούν εδώ) κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ 4ετείς και 3ετείς "εκπαιδευτικές άδειες για να φορτώσουν τους φακέλλους τους "προσόντα" , καταλαβαίνουμε πόσα δις πετάχτηκαν στα σκουπίδια για υπαλλήλους σκουπίδια!
Ειδικά στην όζουσα πρωτοβάθμια εκπαίδευση υπήρχε το αλησμόνητο "Μαράσλειο Διδασκαλείο"
Εκεί , κάθε χρόνο επί 40 χρόνια , εισάγονταν με "εξετάσεις" κάθε χρόνο 5000 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για ...μετεκπαίδευση!!!!
Επί 2 χρόνια ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς να δουλεύουν όντες σε "εκπαιδευτική" άδεια!
Φυσικα στη θέση τους ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!!
Έτσι κάθε χρόνο ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 5000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥΣ !!!!!!!

Οι κάτοχοι λοιπόν , πτυχίων και "πτυχίων" θα πρέπει να δηλώνουν τους τίτλους σπουδών , προκειμένου να λογίζεται ως τεκμήριο εισοδήματος βάση του πτυχίου που κατέχουν.
Αυτό σημαίνει, ότι αφενός όσα πιο πολλά πτυχία έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερο φόρο θα πληρώσει και αφετέρου όποιος πτυχιούχος δεν το δηλώνει για να αποφύγει τις υποχρεώσεις τους ως πολίτης απέναντι στους δανειστές που κρατούν ζωντανή την Πατρίδα μας , θα θεωρείται παράνομος και υπόδικος για ψευδή δήλωση και απόκρυψη στοιχείων από την Εφορία και το Ελληνικό Δημόσιο, με λίγα λόγια για φοροδιαφυγή.

Ένα ακόμα σημαντικό ερώτημα που τίθεται είναι :
Εάν κάποιος διαθέτει πέραν του ενός πτυχίου θα φορολογείται πολλαπλάσια;
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τις ποινικές και οικονομικές συνέπειες για εκείνους υους ουτιδανούς , προδότες που δεν δηλώσουν στην εφορία τα πτυχία τους.

--
Ανάρτηση Από τον/την Ευρωπαίος Πολίτης στο " Ευρώπη ή Τέφρα "
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη