29 Σεπ 2012

Καφεδάκι και ταβλάκι εν ώρα υπηρεσίας σύντροφε αστυνόμε;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "συνέλαβε" αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να παίζει αμέριμνος το ταβλάκι του, επί ώρες και γράφει στο taxalia:


Την ώρα που ένα εκατομμύριο Έλληνες ψάχνουν να βρουν δουλειά.. Την ώρα που όλοι οι Έλληνες πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους για να καλυφθούν τα δημόσια έξοδα , ο κ Φ. εκτιμάει και σέβεται με τον καλύτερο τρόπο την εργασία που του προσφέρει το Ελληνικό Δημόσιο , που τον πληρώνει μάλιστα και με τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη.
Εν ώρα υπηρεσίας και με τη στολή , ο υπάλληλος της ομάδας Δίας του Α.Τ Γιαννιτσών , αντί να προστατεύει τον έλληνα πολίτη (με απλά λόγια να κάνει την δουλειά του) , απολαμβάνει ένα ωραιότατο παγωμένο καφεδάκι μαζί με μία παρτίδα τάβλι.
Μπράβο σας κ Φ. Άλλά πού είναι η Διοίκηση της Αστυνομίας; Δε θα έπρεπε αυτόν τον κύριο να τον στείλει σπίτι του να παίζει όσο τάβλι θέλει; Τι μας απαντά ο ίδιος; Δεν μπορούν , λέει , να του κάνουν τίποτα γιατί έχει "μέσον".
Αυτήν είναι η ΕΛ.ΑΣ μας "κύριοι" της Διοίκησης; Να την χαίρεστε. Αυτός ο άνθρωπος αύριο (ο κ Φ.) ως αστυνομικός θα μας κάνει υποδείξεις.

σχόλιο taxalia: δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε φυσικά τα παραπάνω, αλλά συνοδεύονται από φωτογραφικό ντοκουμέντο και νομίζουμε ότι έτσι πρέπει να είναι. Αυτός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη