26 Σεπ 2012

Νεκρώνει σήμερα η χώρα!

Παραλύει από τις κινητοποιήσεις η χώρα την Τετάρτη λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου οδυνηρών μέτρων. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις... 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Στη γενική απεργία της Τετάρτης, που πραγματοποιείται εν όψει της οριστικοποίησης του νέου πακέτου μέτρων, συμμετέχουν βιοτέχνες και επαγγελματίες, καθώς κατόπιν απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι σε πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, καθώς και οι ομοσπονδίες βενζινοπωλών και πρατηριούχων.
Στην απεργία θα συμμετέχουν επίσης οι αρχαιοφύλακες, με αποτέλεσμα να είναι κλειστά και τα μουσεία.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς απεργούν οι ναυτεργάτες, ενώ καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων θα προκαλέσει η στάση εργασίας από τις 10:00 ώς τις 13:00 των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη