10 Σεπ 2012

Αποκαλυπτικό βίντεο με λαθρομετανάστες που μας επέστρεψαν (δαρμένους) οι Σκοπιανοί !

Και ανοιχτή επιστολή πρός το Υπ. Δημοσίας Τάξεως ,

Οι Εύζωνοι , νομός Κιλκίς , σύνορα με Σκόπια έχουν γίνει κέντρο εξόρμησης λαθρομεταναστών πρός Ευρωπαϊκές χώρες. Καλά θα ήταν να μπορούσαν να διαφύγουν όμως η πλειοψηφία γυρνάει πίσω λόγω..
της δυσκολίας να περάσουν κράτη όπως : τα Σκόπια, τη Σερβία κλ.π. Σημειωτέον πως όσο εύκολα εξέρχονται - από τα χωράφια - τόσο εύκολα ξαναεισέρχονται διότι τα σύνορα είναι αφύλαχτα , ολόκληρο το 24ωρο. Κατά την επιστροφή τους είτε είναι ταλαιπωρημένοι, είτε δαρμένοι , είτε χωρίς λεφτά , αρκετά απαιτητικοί και επιθετικοί και πολλές φορές δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Η διέλευση τους είναι περίπου 100 άτομα καθημερινά ( αυτό μπορείτε να το διαπιστώσεται παίρνωντας στοιχεία από πρακτορεία Πολυκάστρου - Θεσσαλονίκης διότι μετακινούνται με ΚΤΕΛ και με δουλεμπόρους με αυτοκίνητα Ι.Χ. ).

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες στους Ευζώνους εμφανίστηκαν δύο σημαντικά περιστατικά : 
το πρώτο σε τουριστική επιχείρηση - όπου υπήρχαν πολλοί τουρίστες - εμφανίστηκε Πακιστανός αιμόφυρκτος ζητώντας βοήθεια γιατί τον κυνηγούσαν άλλοι ομοεθνείς του από πίσω για να τον σκοτώσουν. Όπως ισχυρίστηκαν τα θύματα ο πρώτος ήταν δουλέμπορος και τους έκλεψε 6.000 ευρώ.
Στο δεύτερο περιστατικό στην πλατεία του χωριού είχανε πάλι σύρραξη μεταξύ Πακιστανών για τα χρήματα από το δουλεμπόριο και δημιουργήθηκε επεισόδιο με έναν τραυματία που διακομίσθει στο νοσοκομείο . Τα περιστατικά αυτά είναι καταγεγραμμένα στην αστυνομία. Υπόψην ότι όλοι αυτοί μόλις εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Ζητάμε να εφαρμοστεί ο " Ξένιος Ζεύς " στη περιοχή μας όσο είναι νωρίς , από συνοριοφύλακες και αστυνομικούς. Όμως άδειασε η περιοχή μας από αστυνομία διότι μεταφέρθηκαν στον Έβρο όπου απ' ότι μας ενημέρωσαν πως έχουν επιτυχία τα μέτρα. Να αναλάβετε δράση προτού γιγαντωθεί το πρόβλημα στην περιοχή μας και εάν φτάνουν οι αστυνομικοί , ενεργοποιείστε στρατό και εθνοφύλακες.
Κύριε υπουργέ δεν είναι δυνατόν στο μικρό χωριό μας να μην μπορούν να βγούν τα παιδία μας να παίξουν και να κυκλοφορήσουν !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ

Ακολουθεί βίντεο μόλις έχουν εισέλθει στην Έλλαδα οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες στα 300μ. από την οριογραμμή :

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη