23 Σεπ 2012

Επίθεση σε πούλμαν με φίλους του ΠΑΟΚ

Ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε 20 χιλιόμετρα από την Ξάνθη προς την Καβάλα, πάνω στην Εγνατία Οδό, μετά το χθεσινό παιχνίδι (0-3 υπέρ του ΠΑΟΚ). Στο ένα από τα τέσσερα λεωφορεία που έφυγαν μαζί, μετά τον αγώνα..
στα Πηγάδια, έγινε επίθεση καθώς περνούσαν από τις γέφυρες όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΑ Σπορ.
Τραυματίστηκε ένας οπαδός του "Δικεφάλου" που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης (εκεί πήγαν και άνθρωποι της ομάδας). Του έγιναν ράμματα και μετά τα μεσάνυχτα πήρε εξιτήριο και έφυγε για την Θεσσαλονίκη. Ακόμη ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του πούλμαν, το οποίο έχει ακινητοποιηθεί.
Έσπασαν τέσσερα τζάμια (από πέτρες) και υπάρχουν υπόνοιες πως υπήρξε μέχρι και... πυροβολισμός, αλλά οι τελικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Η Εγνατία Οδός έχει παραλύσει και η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει την έρευνα για το περιστατικό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά λεωφορείο της Αστυνομίας γύρισαν στην Θεσσαλονίκη οι φίλοι της ομάδας που επέβαιναν στο λεωφορείο που δέχτηκε την επίθεση. Εικάζεται οτι υπεύθυνοι για την επίθεση είναι φίλαθλοι άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, όχι όμως της Ξάνθης που δεν προκάλεσαν ποτέ τέτοια επεισόδια και άνανδρες επιθέσεις.