28 Σεπ 2012

Γάλλος Υπουργός: "Δεν θα διστάσουμε να διώξουμε από τη Γαλλία ταραχοποιούς Μουσουλμάνους"

Χθεσινό τηλεγράφημα του AFP, αναφέρει ότι η Γαλλία θα εκδιώξει κάθε αλλοδαπό που απειλεί την ασφάλεια της χώρας στο όνομα του Ισλάμ και δεν σέβεται τις κοσμικές παραδόσεις της χώρας. Ο Υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls, δήλωσε, εγακινιάζοντας μεγάλο τζαμί στο Στρασβούργο (!), ότι...
"δεν θα διστάσει να εκδιώξει όσους ισχυρίζονται ότι ακολουθούν το Ισλάμ και αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή απειλή για τη δημόσια τάξη και ως ξένοι στη χώρα δεν σέβονται μας νόμους και τις αξίες".
«Όσοι βρίσκονται στο εδάφους μας και αμφισβητούν τους νόμους και θέλουν να επιτεθούν στα θεμέλια της κοινωνίας μας, δεν είναι δυνατό να παραμένουν εδώ, υπογράμμισε ο Vall.
(and I will not hesitate to expel those who claim to follow Islam and represent a serious threat to public order and as foreigners in our country do not respect our laws and values)

Κι αυτά τα είπε, ενώπιον Μουσουλμάνων, κατάφατσα. Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη που δεν λειτουργούν με φοβικά σύνδρομα, μήπως τους κακοχαρακτηρίσει το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι".

Και για όσους ξέρουν Γαλλικά, ιδού η ομιλία:


Καταλάβατε κύριε Κεδίκογλου;

Αυτά εις απάντηση της δικιάς μας Κυβέρνησης που επέτρεψε στον πρόεδρο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα να βγει στην τηλεόραση και με περισσό θράσος να εξυβρίσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό αποκαλώντας τον ρατσιστή, αντί να καταδικάσει και να ζητήσει συγνώμη για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι ομοϊδεάτες του. (εδώ)

το άρθρο του AFP
κι εδώ το άρθρο σε Πακιστανικό μέσο, που το πήρε το μήνυμα!
http://tribune.com.pk/story/443341/france-to-expel-anyone-threatening-security-in-name-of-islam-minister/

Y.Γ. Το ρεπορτάζ υπάρχει σε διάφορες γλώσσες στο AFP, αλλά "κατέβηκε" η Γαλλική πρωτότυπη έκδοση ! Εξαφανίστηκε !
Ο Manuel Valls είναι σοσιαλιστής, αριστερός και ειδικεύεται στις επιθέσεις εναντίον της Λεπέν. Διατηρεί άριστες σχέσεις με την πανίσχυρη Εβραϊκή κοινότητα της Γαλλίας και πριν από 5 μέρες, τοποθετήθηκε δημόσια υπέρ του δικαιώματος των Εβραίων να κυκλοφορούν στους δρόμους της Γαλλίας φορώντας το παραδοσιακό "κιπά" (το καπελάκι). Μάλιστα, στην ίδια ομιλία του -σε εβραϊκή συναγωγή- επαίνεσε τη Μουσουλμανική κοινότητα για την ψυχραιμία της
Την απαγόρευση του εβραϊκού κιπά και της μουσουλμανικής μαντίλας ζήτησε η Μαρί Λεπέν.


και οι Γαλλομαθείς δείτε κι αυτό το βίντεο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εβραίοι της Γαλλίας, από τους -πάντα- βίαιους Μουσουλμάνους



Πηγή: taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη