20 Σεπ 2012

Γιατί ρε Νίκο του ξηγήθηκες έτσι;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος. Μπορεί κάποιοι να το αμφισβητήσουν αυτό, κυρίως από επαγγελματική αντιζηλία. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι ότι είναι ...

ακόμη καλύτερος επιχειρηματίας! 
Χωρίς τα λεφτά των εργολάβων, έχτισε μια αυτοκρατορία μέσων και "τάπωσε" παραδοσιακούς εκδότες.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους κι όσο ζύγωναν οι εκλογές, ήταν ο μόνος που "έπαιζε" -και έπαιζε πολύ- τον ατίθασο Πάνο Καμμένο, τον οποίο έκοψαν τα περισσότερα κανάλια, επειδή έκανε σοβαρές καταγγελίες για πράματα που ενοχλούν τους διαπλεκόμενους καναλάρχες, αφού τα ΄ριχνε στις τράπεζες, οι οποίες είναι τα αφεντικά όλων των ΜΜΕ, αλλά κι έκανε κάτι περίεργες καταγγελίες για ομόλογα, CDS κλπ που χαλούσαν την πιάτσα. Και χτυπούσε αλύπητα τον εκλεκτό των ΜΜΕ Γιώργο Παπανδρέου, όταν όλοι μας τον πάσσαραν ως ημίθεο.
Όλα αυτά φυσικά, όσο οι καταγγελίες του ήταν επικίνδυνες για το σύστημα. Όταν έκανε τη δουλίτσα του το σύστημα, βρήκε τα ζύγια του δηλαδή και δεν φοβόταν τις καταγγελίες,  ξαναθυμήθηκε τον Πάνο Καμμένο και το Mega και η ΕΡΤ και όλοι.
Στους μήνες του αποκλεισμού όμως, μόνο ο Χατζηνικολάου ήταν κοντά στον Καμμένο. Το ραδιόφωνό του είχε γίνει ο καλύτερος κράχτης των ΑΝ.ΕΛΛ. Ο Τράγκας έσταζε μέλι για τον Πάνο, τόσο που άφηνε να διαρρεύσει ότι θα είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος όταν αυτό "ψηνόταν". Ο Καμμένος ήταν κάθε μέρα στον REAL, κάθε μέρα στο enikos κάθε Κυριακή στη realnews.

Τώρα τελευταία όμως μας μυρίζει πίκρα. Πίκρα από την πλευρά Χατζηνικολάου. Το διαισθανόμαστε εμείς οι Βόρειοι. Μα γιατί χάλασε έτσι μια φιλία; Αθέτησε κανείς καμιά υπόσχεση; Τι να έγινε άραγε;


δείτε και: Ο Χατζηνικολάου "μαχαίρωσε" τον Καμμένο !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη