3 Σεπ 2012

Πώς θα καταλάβετε αν προσποιείται οργασμό

«Αχ ναι, ναι, έτσι…»! Βογκητά ικανοποίησης και σώμα που πάλλεται… Δυστυχώς, μερικές φορές, τα σήματα αυτά μπορεί να μην είναι αληθινά. Οι γυναίκες συχνά προσποιούνται τον οργασμό. Το κακό..
είναι ότι, αν δεν γνωρίζετε αν ικανοποιήθηκε πραγματικά, την επόμενη φορά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Τα καλά νέα είναι ότι ο προσποιητός οργασμός μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός.
Οι φυσικές ενδείξεις του πραγματικού οργασμού είναι κοινές σε όλες τις γυναίκες. Και είναι ενδείξεις που καμία γυναίκα δεν μπορεί να τις προσποιηθεί. Φυσικά, κάθε οργασμός είναι διαφορετικός και κάθε γυναίκα τον βιώνει με διαφορετικό τρόπο, μερικά όμως σημάδια είναι κοινά.
Φυσικά σήματα που δείχνουν ότι η γυναίκα μόλις ήρθε/έρχεται σε οργασμό:
Γρήγορη αναπνοή
Απαλή κοκκινίλα στο στήθος και στα μάγουλα
Κατά τη διάρκεια του οργασμού οι μύες του κόλπου συσπώνται. Οι πρώτες συσπάσεις είναι εντονότερες και επαναλαμβάνονται ανά λίγα δευτερόλεπτα.
Η κλειτορίδα της γυναίκας μεγαλώνει ελαφρώς και σκληραίνει
Οι ρώγες γίνονται επίσης σκληρές και το στήθος είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα.
Ακόμη και αν είστε ο καλύτερος εραστής, δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έρχονται σε οργασμό κάθε φορά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Μερικές φορές, οι γυναίκες δεν μπορούν να βιώσουν την απόλυτη ικανοποίηση για απλούς και συνηθισμένους λόγους όπως το άγχος, το ποτό ή η κούραση. Έτσι κι αλλιώς, να θυμάστε ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ και παίρνουν ευχαρίστηση ακόμη και χωρίς να έρθουν σε οργασμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη