11 Σεπ 2012

Εντροπή...


Τω όντι , μάγκες, έχομεν καταντήσει αλητήριοι ως λαός. Το οποίον και καθημερνώς ζώμεν περιστατικά τοιαύτης συμπεριφοράς.
Θα μου πείτε ''Γιατί ρε Μήτσε ξηγείσαι τοιουτοτρόπως και προσβάλεις ολάκαιρο λαό όστις διαχρονικώς και τα λοιπά και τα λοιπά .....

Καθ ότι μάγκες δεν σέβεστε τίποτις να πούμε, τάχετε κάνει όλα ίσωμα και οι αξίες παν περίπατο και γειά χαρά νταν. Και δεν το περίμενα από σας κει στα βόρεια προάστια που έχετε κι ένα άρφα επίπεδο τέλος πάντων και δεν είστε μπιρμπιτσόλια. Πετάχτηκε η εξαίρετος βουλευτής μας , της ΔΗΜ.ΑΡ κ.Ρεπούση έτσι για καμιά ωρίτσα ,να πούμε, ίσα με το Ekali club να ξεκουραστεί, να πιει έναν καφέ ρε παιδί, σαν άνθρωπος, να ανασυντάξει τις σκέψεις της, να κατεβάσει καμίαν καινουργή φαεινή ιδέα για το πως να μας κάνει τα νεύρα τσατάλια, και άκουσον άκουσον της την πέσατε οι θαμώνες του εν λόγω κατεστήματος και την μπινελικώσατε κανονικώς. Βούιξαν τα διαδίκτυα. Βρόντηξαν τα κανάλια, ετραντάχθη συθέμελα το σύστημα. Ορέ τι γένεται? Δεν έχομεν τόπον να σταθώμεν πουθενά?
Τι πάθατε ?Κρίση ταυτότητος έχουτε? Το παίζετε αγανακτισμένοι μην και σας πάρουν πρέφα ότι δεν είστε?
Αν, λέω, αν στριτζωθήκατε επειδή ανήκει στην αριστερά δηλαδή εκπροσωπεί(καλά εντάξει λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα) τα πτωχά κατώτερα στρώματα , εργατικές τάξεις και φτωχολογιά , ρεμπέτικα κι αντίστασις, φτωχοταβερνεία κι αντάρτικα και γροθιές σφιγμένες τον ανήφορο κλπ και ''πως τολμήσατε μαντάμ να ρθήτε στην Εκάλη?'' και'' δεν έχετε θέσις εδώ καθ ότι έχομεν κι ένα όνομα κι ένα επίπεδο και μια διαφορετικήν ταξικήν αντίληψις'' , σας λέγω ότι είστε βαθέως νυχτωμένοι και απληροφόρητοι καθ όπερ όλα τα παραπάνω είναι πια νάχαμε να λέγαμε και φιλολογίες και μπαρμπούτσαλα. Τα κάστρα σας έχουσιν από καιρού πέσει, καταλειφθεί σχεδόν αμαχητί, από μεγαλοδημοσιογράφους πρώην κνίτες με Πόρσε, παιδιά του πτωχού λαού με κότερα (από 15μετρα και πάνω) επαναστάτες με Φεράρι , εργοστασιάρχες κομμουνιστές με αγώνες για το δίκιο του εργάτη ,Πασιονάριες με Αρμάνι ,θεωρητικούς του υπαρκτού και ανυπάρκτου σοσιαλισμού με 358 τετ. μέτρα μονοκατοικίας με πισίνα καμουφλαρισμένη περικαλώ(ένεκα εφορία) κλπ κι αν αμφιβάλετε ρωτήστε και την συντρόφισσα και γειτόνισσα Λιάνα περί του λόγου το αληθές. Ρωτήστε και τον Τριανταφυλλόπουλο τον Ρομπέν των Καγιέν και άλλους λαϊκούς ήρωες της περιοχής. Έχετε μεταβληθεί σε μια παλιά καλή Μόσχα και δεν τοχετε πάρει χαμπάρι. Quelle Catastrophe!mon seri
Όσο για την μαντάμ Ρεπούση ε!! που να πάει να ξεκουραστεί στον Άγιο Παντελεήμονα ,στα Λιόσα ή στο Μενίδι? Εκεί εργαζόμεθα. Σας περικαλώ. Ύστερα στις φτωχοσυνοικίες ο κόσμος είναι μπας κλάς δεν έχει το ανάλογο Prestige, την ανάλογη Culture. Έχει και πολύν συνωστισμό και όπως δεν θα ξέρετε, οι του κλαμπ, ο συνωστισμός , κάνει εν μέρει μεν καλό (κονομάς βουλευτιλίκι) αλλά γενικώς βλάπτει. Το στριμωξίδι ούτος ειπείν, πειράζει στα νεύρα, χαλάει χτένισμα ,πέφτει χούφτωμα και σπρωξ;iδι, ιδρώτας ,κλανίδι, αγκωνιά στα μουλωχτά και κάνα λάχανο στη ζούλα και ιδίως χτυπάει στην μνήμη και το θυμικό. Ζημία μέγκλα. Μέχρι που αλλάζεις και την ιστορία. Μέχρι που αλλάζεις και προσωπικότητα να πούμε Αν δεν με πιστεύετε αρωτήχτε και την κερία Μαρία μας που έπαθε κι απ τα δυο. Και την Ιστορία άλλαξε και τη Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη παρίστανε , με τας γνωστάς συνεπείας.

Ευοί ,ευάν και τα κουκιά μπαγλάν
Μήτσος ο Τούφας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη