23 Σεπ 2012

ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ

Το οποίον no money ,no honey καθ ως λέγουσι και οι ''φίλοι '' μας εις την κατά Εσπερίαν μεριάν.Όπερ και επειδής οι σπουδές μου εφτάσασι εως και την έκτην δημοτικού(έτη σπουδών οκτώ,περικαλώ, προς εμπέδωσιν)αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό των 1897 επιφανών και βάλε τηλεοικονομολόγων(αγνοούσα ότι η Ελλάδα είχε τόσους πολλούς νόμιζα πως..
 όλοι είμεθα σεισμολόγοι),βάσει και του οπίου εγαμούμεν καλώς και όσον το δυνατόν περισσότερον και άνευ σιέλου τους μη έχοντας και μη κατέχοντας ινα σώσωμεν την χώρα και κάνουμε μπουκώματα με αλατόνερο, γαργάρες λαϊκιστί, δια τους ματσωμένους και διαπλεκομένους και συν συν αυτών χαρωπούς φίλους και συγγενείς (να μην πω ονόματα)οι οποίοι προορίζονται για σωτήρες και ήρωες του έθνους άμα και τη διασώσει του, που δεν το βλέπω.
Εχουσιν λέει λίστες και CDιά και υπογραμένες συμφωνίες διακρατικές να πούμε, για φοροφυγάδες βουλευτάς και υπουργούς και δημαρχαίους και μεγαλογενικώς και για ξέπλυμα μαύρου μπαγιόκου και είμαστε στο ''ναι'' και στο ''εντάξει'' και ''να δούμε'' και τα προσωπικά δεδομένα και'' δεν είμεθα όλοι ίδιοι'' και η ''απαξίωσις του πολιτικού συστήματος'' και το βαράνε πίσω πίσω να ξεχαστεί το πράμα ,να ξεθυμάνει η κάψα του, να βρεθεί και κανάς ασφαλέστερος τόπος να μεταφερθεί το χρήμα(η Ελβετία παραβρώμησε αδερφέ) ενώ για να κόψουν ναπούμε το εκατοστάρικο απέ τη σύνταξις των 300 και το μισθό των 400 το κάνουν μπαμ μπαμ και αναδρομικώς περικαλώ. Πρέπει να σωθεί η Πατρίς.(Άλλοι στο κουπί κι άλλοι στο λακρεντί με το δάχτυλο,μωρέ κι όλο το χέρι,στο μέλι. Πάντα έτσι γενόταν) Και να σου πουλάει δημοκρατηλίκι ο κάθε ανεκδιήγητος παρλαπίπας Πάκης και να χειροκροτείται σθεναρώς από τους δημοκράτες ,αυτοί και μόνον αυτοί, Συριζαίους. Οποία σύμπνοια των Δημοκρατικών δυνάμεων μπρος στους χρυσαυγουλάδες. Βέβαια δεν καήκανε για τη δημοκρατία αυτοί οι μόρτες. Τη δημοκρατία την έχουσι σαν ποτάνα ,όπως και τη δικαιοσύνη και την παιδεία και την υγεία κ.ο.κ.ε. και τις πηδάνε παντοιτρόπως και κατά το δοκούν(καθ ότι το κατέστημα μπουρδέλον)και δείτε δια του λόγου το αληθές που σπουδάζουν τα τέκνα τους, που νοσηλεύονται όταν αρρωστήσουν ,οσο δε για δικαιοσύνη ,ακούσατε τίποτις περί ατιμωρησίας?απλά αυτοί,οι χρυσαυγήτες τους κόβουν τη μαγιονέζα, τους χαλάνε τη φτιάξη να πούμε, καθ ότι άμαθοι ακόμη περί τα κόλπα.Θα στρώσουν κι αυτοί.. Ήδη τον βλέπω τον Κασιδιάρη στα πρώτα του βήματα στο lifestyle νταλαβερτζιλίκι . Σιγά σιγά θα εγκλιματισθούν και τότε δεν θα ενοχλεί κανέναν η βία τους. Θα γενεί ωσάν την αριστερή βία που δεν είναι βία(δεν το ξέρατε?)αλλά υγιής αντίδραση κατά της καθεστηκυίας τάξης. Το μπουκέτο του ΠΑΜΕτζή στα μούτρα του εργαζόμενου που πάει να δουλέψει(συνταγματικώς κατοχυρωμένος, βεβαίως)από ζόρι γιατί έχει ένα παλούκι ναα!!! μετά συγχωρήσεως στον πάτο του, ενώ το κόμμα κήρυξε απεργία για το καλό των εργαζομένων πάντα (ούτε κι αυτό το ξέρατε?)δεν είναι βία αλλά το ''εκόψατε άνθη μυρωμένα''. Χώρια που σου ''εξηγούν'' και οι δημοσιογραφάρες, προφεσόροι της ρουφιανολογίας, οτι το μπουκέτο που μόλις δεν είδατε, ήταν του μεταφιέσμενου προβοκάτορα ασφαλίτη, τυφλού οργάνου αυτού του ανάλγητου φασιστικού κράτους που υπάρχει για να καταστέλει γενικώς και μόνον πάσα έκφραση ελευθερίας και που βεβαίως απ αυτό τα παίρνομεν αδρώς και κανονικότατα (Θέλετε ονοματα?).Αλλά το βουλώνουμε καθ οτι όταν τρώμε δεν μιλάμε ,μπουκωμένοι όντες .
Τώρα πως γένεται κι ενώ όλα παίρνουν τον κατήφορο ,να πούμε(μισθοί ,συντάξεις, κλπ), ούλα τα υπόλοιπα τρόφιμα ,υπηρεσίες, φόροι κλπ τραβάν την ανηφόρα με σημαίες και με τραγούδια, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το κατανοήσουν δύο ''κατηγορίες'' ανθρώπων.Οι ανελέητα πηδηχθέντες δηλαδής ο απλός κοσμάκης και οι νταβατζήδες του δηλαδή, ναι, οι δανειστές μας. Οι ενδιάμεσοι(μεσάζοντες τους λένε στην πιάτσα ή ρουφιάνους στα μπουρδέλα) το καταλαβαίνουν καλώς και ποιούν την νήσσαν καθ οτι και παιγνίδι γένετε και κονόμι πέφτει και τις εξαπατηθείσες βοούσες παρθένες παριστάνομεν και ούλα καλά εν μέσω κρίσης. Ποιοί οι ενδιάμεσοι?θέλετε ονόματα? Ούλη μου η περιουσία είναι 46 ευρω και αν δεν πέσει κανά μεροκάματο στο μεταξύ, την βάψαμε γενικώς και δεν έχω να πλερώνω δικεγόρους, αγωγές και γραμματείς και Φαρισαίους .Ας ψάξουμε την καμπούρα μας καθ οτι τους έχετε(έχουμε) κουβαλητούς, έτη και έτη συναπτά.


Αυτά τα ολίγα περί την σήμερον
Μήτσος ο Τούφας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη