6 Σεπ 2012

H αξιοθρήνητη Σκοπιανή προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο !

Δείτε τι έκαναν οι ξεφτίλες γείτονές μας πάλι !

Η αξιοθρήνητη Σκοπιανή προπαγάνδα σε όλο της το Μεγαλείο

Mε τον προκλητικό τίτλο “Από τότε που έγραψαν για τον θεό, η Μακεδονία υποφέρει από τους Έλληνες“, η  Σκοπιανή εφημερίδα Vecer φιλοξένησε στις 10 Νοεμβρίου 2011 ακόμα ένα ανθελληνικό άρθρο. Το εν λόγω άρθρο προβάλλεται ως “αποκλειστικότητα” και αποτελεί το 4ο μέρος μιας σειράς ανθελληνικών άρθρων.
Στο άρθρο πλαισιώνεται από 4 φωτογραφίες. Σύμφωνα με τα γραφόμενα οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν “αρχειακές φωτογραφίες εξόριστων Μακεδόνων από την Αιγαιακή Μακεδονία“.  Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ό,τι οι Σκοπιανοί προπαγανδιστές για να πετύχουν τους δόλιους σκοπούς τους, επιλέγουν τις περισσότερες φορές να μεταδώσουν την προπαγάνδα τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να προκαλεί στους δέκτες ισχυρά συναισθήματα.
Όπως αποδεκνύεται καταφανέστατα, η παραποιημένη φωτογραφία που προβάλλει η Σκοπιανή εφημερίδα Vecer, κομμένη έτσι ώστε να μην φαίνονται η Ελληνική σημαία καθώς και τα πλακάτ που κρατούσαν οι νεκροί και το πλήθος, αποτελεί μια ακόμα τρισάθλια και εμετική προσπάθεια παραποίησης της Ιστορικής αλήθειας από τους Σκοπιανούς.
Για να το πετύχουν αυτό, χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα φωτογραφίες. Τις περισσότερες φορέςμικρών παιδιών σε άθλια κατάσταση, οι οποίες συνήθως προκαλούν συμπάθεια καιοίκτο. Για προφανείς λόγους σε φωτογραφίες όπως τις παραπάνω, δεν αναφέρονται ποτέ πλήρη στοιχεία της εκάστοτε φωτογραφίας. Οι προπαγανδιστές αρκούνται έντεχνα σεαοριστολογίες. Επιπροσθέτως  αρκετές από τις φωτογραφίες – όπως οι παραπάνω – φέρονται να είναι αποκομμένες από το περιβάλλον τους. 
Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η 1η φωτογραφία αριστερά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που προβάλλει νεκρούς να κείτονται στον δρόμο, αναπαράγεται σε διάφορα Σκοπιανά Portals και Ιστολόγια ως “τρανταχτή απόδειξη της Ελληνικής Γενοκτονίας εναντίον των Ψευτο-Μακεδόνων”.
Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Οι Σκοπιανοί προπαγανδιστές έχουν εντελώς επαίσχυντα  αποκόψει την φωτογραφία από το περιβάλλον τηςγια να αποκρύψουν την πικρή για αυτούς αλήθεια.
Η αυθεντική φωτογραφία, τραβηγμένη στις 3 Δεκεμβρίου του 1944 στο κέντρο της Αθήνας από τον φωτογραφικό φακό του Ν. Κέσελ. Στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνονταινεκροί Έλληνες διαδηλωτές περιστοιχισμένοι από πλήθος διαδηλωτών.
Όπως αποδεκνύεται καταφανέστατα, η παραποιημένη φωτογραφία που προβάλλει η Σκοπιανή εφημερίδα Vecerκομμένη έτσι ώστε να μην φαίνονται η Ελληνική σημαία καθώς και τα πλακάτ που κρατούσαν οι νεκροί και το πλήθος, αποτελεί μια ακόμα τρισάθλια και εμετική προσπάθεια παραποίησης της Ιστορικής αλήθειας από τους Σκοπιανούς.

Η Ιστορία μιας Φωτογραφίας

O Nτιμίτρι Kέσελ, με τη στολή του αμερικανικού στρατού, είναι ο  Oυκρανός φωτογράφος, που για λογαριασμό του «Life» απαθανάτισε με τον φακό του τα τραγικά γεγονότα του Δεκεμβρίου του 1944 στην Eλλάδα και τράβηξε την παραπάνω φωτογραφία.
Την Kυριακή 3 Δεκεμβρίου 1944, μια ηλιόλουστη μέρα που έμεινε στην ιστορία ως η «Ματωμένη Κυριακή», χιλιάδες πολίτες της Αθήνας, με πλακάτ και σημαίες, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος.
Ξεκίνησε μια μεγάλη διαδήλωση όπου οπαδοί του EAM διαμαρτυρήθηκαν για τον αφοπλισμό των δυνάμεων του EΛAΣ. H αστυνομία είχε διαταχθεί να σταματήσει τη διαδήλωση κι είχε σχηματίσει έναν κλοιό στον δρόμο. Tην προηγούμενη μέρα η κυβέρνηση ση είχε δώσει την άδειά της, αλλά αργά τη νύχτα η άδεια ανακλήθηκε.
Oι αξιωματούχοι του EAM δήλωσαν πως ήταν αδύνατο να ματαιώσουν τη διαδήλωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν να προχωρήσουν. Eνα τεράστιο πλήθος γέμισε τον δρόμο. Άξαφνα ακούστηκαν πυροβολισμοί και έπεσαν ριπές από την πλευρα της αστυνομίας που διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαλύσει την διαδήλωση. Αποτέλεσμα ήταν 23 άνθρωποι –ανάμεσα τους αρκετές γυναίκες – να βρουν τον θάνατο και περίπου 140 να τραυματιστούν.  Αυτούς τους ανθρώπους διάλεξε η  Σκοπιανή προπαγάνδα για να κηλιδώσει την μνήμη τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη