1 Οκτ 2012

Μεγάλη μέρα σήμερα για την ΑΕΚ που αγωνιά

Σήμερα το βράδυ θα απαντήσει στην ΑΕΚ για το αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση που του έγινε απο τη διοίκηση της χιλιοταλαιπωρημένης ΑΕΚ, ο κορυφαίος προπονητής....

Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Αναστασιάδης συναντήθηκε με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Βασίλη Δημητριάδη το απόγευμα της Κυριακής και τα είπαν σε καλό κλίμα. Το πιο σημαντικό, όπως τονίζουν στην Ενωση, είναι πως δεν έμειναν στα τυπικά, αλλά συζήτησαν και λεπτομέρειες της συνεργασίας του.
Για παράδειγμα έγινε γνωστό πως ο έμπειρος προπονητής ζήτησε να υπάρχει σύμπνοια και ομόνοια στην ομάδα, προκειμένου να μπορεί να δουλέψει, ενώ ξεκαθάρισε πως αν πει το "ναι" θα είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί παρεμβάσεις στο έργο του.
Επίσης, ο Αναστασιάδης τόνισε πως θέλει μαζί του για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ τούς δικούς του συνεργάτες, τον γυμναστή Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τερζή.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν έφερε αντιρρήσεις στα αιτήματα του Αγγελου και ο έλληνας τεχνικός αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας.

Στην ομάδα, έχουν εγερθεί ήδη οι πρώτες αντιδράσεις οπαδών, που δεν θέλουν τον Άγγελο, επειδή ...έχει "πνευματικό" !
Κορυφαία, η ειρωνική (και προφανώς ψεύτικη) δήλωση του που αναγράφεται στο aek365:
"Περιμένω τηλεφώνημα από τον πνευματικό μου, να με συμβουλέψει αν πρέπει να δεχθώ ή όχι αυτή την πρόταση. Ως το βράδυ θα ξέρετε και θα τα μάθετε όλα. Αυτό μπορώ να πω μόνο τώρα".