31 Οκτ 2012

Ο Θάνος Μικρούτσικος για Κωστόπουλους, Ρουβάδες και ...τον αδερφό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη, όπου..

μίλησε και για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας , αλλά και για την αντιμετώπιση της.

Θάνος Μικρούτσικος « Για πολλά χρόνια , Κωστόπουλοι, nitro, Ρουβάδες και το life style των media μας έλεγαν πως ο Έλληνας είναι αυτός που έχει: Μια μοντέλα ως φιλενάδα, ένα κάμπριο αυτοκίνητο, διακοπές στην Μύκονο»

«Ζούσαμε μια πλαστή ευμάρεια δεκαπέντε χρόνια με μια μετατόπιση αξιών, με προεξάχουσες τις ιδιωτικές τηλεοράσεις που εξέπεμπαν και εξακολουθούν να εκπέμπουν ευτελή πράγματα.

Για πολλά χρόνια το κυρίαρχο life style μας έλεγε πως ο Έλληνας είναι αυτός που έχει: Μια μοντέλα ως φιλενάδα, ένα κάμπριο αυτοκίνητο, διακοπές στην Μύκονο, οι μόνες αξίες ο πλούτος και η προβολή.

Αυτά δεν μας έλεγαν όλοι, Κωστόπουλοι, nitro, Ρουβάδες και το life style των media.

Εγώ αυτό το σύστημα το έφτυσα κατάμουτρα τότε που ήταν κυρίαρχο όχι τώρα» δήλωσε ο Θάνος Μικρούτσικος στο Αχελώος tv

Και πρόσθεσε πως «Μια ολόκληρη κοινωνία για πολλά χρόνια έζησε για το περιττό ενώ το ζήτημα είναι να ζούμε την ζωή μας για το ουσιαστικό.

Oι νέοι άνθρωποι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση ξαναθέτοντας τα πράγματα και στις αξίες της ζωής σε άλλη βάση

Εγώ είμαι αριστερός, γιατί θέλω μια δίκαιη κοινωνία, τα παιδιά όλα του κόσμου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, σήμερα τα παιδιά του Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη και οποίου άλλου επιχειρηματία ξεκινούν από την ιδία αφετηρία με την παιδιά του ανέργου της αιόλου; Όχι, άρα η κοινωνία από την αρχή της ζωής είναι άδικη».

Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε και για τον αδελφό του Ανδρέα Μικρούτσικο και την πορεία που είχε διαγράψει στο χώρο της μουσικής

«Αναγνωρίζω στο Ανδρέα ότι έχει ταλέντο, ως μουσικός και στιχουργός, έχει γράψει ωραία τραγούδια. Ορισμένα είναι εξαιρετικά

Σήμερα όμως είναι απροπόνητος, γιατί η μουσική είναι σαν τον αθλητισμό θέλει εξάσκηση κάθε μέρα γιατί διαφορετικά σου γυρίζει την πλάτη.

Άρα άμα αποφασίσει να επιστρέψει στην μουσική θέλει πολλή προσπάθεια»

Δείτε το Βίντεο
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη