9 Οκτ 2012

ΣΚΑΙ: Δεν πληρώνουμε χαράτσι, επειδή είμαστε ενοικιαστές. Σώπααααα!!!!!

Όπως αναμενόταν ο ΣΚΑΪ, τον οποίο κατηγόρησε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ότι "λουφάρει" το χαράτσι της ΔΕΗ, απάντησε ...με ομοβροντία, αφιερώνοντας ολόκληρη την πρωινή του ζώνη, στην κατακεραύνωση του Φωτόπουλου, που
κατά το κανάλι, είναι συκοφάντης.
Όμως τα πράγματα είναι απλά: το ότι θα πούν όλοι "εμείς είμαστε ενοικιαστές", είναι το απολύτως αναμενόμενο.
Αφού λοιπόν είστε ενοικιαστές, ποιός πληρώνει το χαράτσι για το συγκεκριμένο ακίνητο;
Το τέλος επιβάλλεται στο κτίριο. Το κτίριο είναι μεγάλο και προφανώς έχει και πολλά δημοτικά τέλη και πολύ μεγάλους λογαριασμούς.
Ας δεχθούμε λοιπόν, ότι ο ιδιοκτήτης είναι ηλίθιος και δεν έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι ιδιοκτήτες όταν νοικιάζουν το κτίριό τους, δηλαδή να αλλάξουν στη ΔΕΗ το όνομα του χρήστη, για τον προφανή λόγο: να μην την κοπανήσει ο ενοικιαστής και τρέχουν να πληρώσουν οι ίδιοι. Απλό είναι έτσι;
Αφού λοιπόν, άλλος πληρώνει το χαράτσι -δηλαδή τον λογαριασμό της ΔΕΗ- του συγκεκριμένου ακινήτου, είμαστε βέβαιοι, ότι θα μας δείξετε το λογαριασμό της ΔΕΗ, που θα περιέχει το χαράτσι, για όλο το ακίνητο.
Και το ίδιο θα κάνουν όλοι, γιατί το παραμύθι των ενοικιαστών, δεν πείθει. Το χαράτσι δεν έρχεται χωριστά, ενσωματώνεται στον λογαριασμό του χρήστη του ηλεκτρικού ρεύματος.
Απλό είναι, δεν θέλει πολύ φιλοσοφία.
Τελικά, ποιός πλήρωσε το χαράτσι του κτιρίου που χρησιμοποιείτε; Δείξτε μας! Φώς!
Τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Όποιος είναι καθαρός, καθαρίζει την υπόθεσή του σε ένα λεπτό, δεν φλυαρεί. Αν αποδείξετε ότι κάποιος άλλος πληρώνει το χαράτσι του κτιρίου που χρησιμοποιείτε (ο ιδιοκτήτης), τον τελειώσατε τον Φωτόπουλο. Θα τον σκίσετε.
Λοιπόν;

ολόκληρη η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που εξηγεί πώς απαλλάσσονται οι μεγαλοϊδιοκτήτες, εδώ
διαβάστε την!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη