7 Οκτ 2012

Δεν θα προλάβει τη Μέρκελ ως προπονητής ο Κατσαβάκης

Όταν μια ομάδα πάει χάλια, λέμε για τον προπονητή "αυτός δεν θα κάνει Χριστούγεννα" (θα παραιτηθεί/απολυθεί πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή)
Όταν μια ομάδα πάει πολύ χάλια, λέμε για τον προπονητή "αυτός δεν θα κάνει παρέλαση" (θα παραιτηθεί/απολυθεί πριν την 28η Οκτωβρίου δηλαδή)
Ο Κατσαβάκης,
υπερθεμάτισε! Παραιτήθηκε, πιό νωρίς απ΄ότι περιγράφουν οι δύο ατάκες.
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη υπέβαλλε μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Έλληνας προπονητής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, καθώς τον τελευταίο καιρό υπήρχε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, λόγω της κακής πορείας των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα. «Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αποχωρώ» δήλωσε ο κ. Κατσαβάκης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία του Άρη αλλά επισήμανε και το προφανές, ότι προσπαθεί δηλαδή για το καλύτερο δυνατόν με ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων. «Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη γι΄ αυτό το αποτέλεσμα. Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση, γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η κατάσταση δεν έχει νόημα, αυτή η ομάδα είναι αδύναμη. Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη