4 Οκτ 2012

Παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των φορέων της πόλης υπό την καθοδήγηση του δικηγορικού συλλόγου και την στήριξη του βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη
παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών.
Όπως είχε προβλέψει η εφημερίδα μας, βλέποντας την προσπάθεια των φορέων, τις
συνεχείς επαφές με τον υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάνη και τον πρόεδρο της επιτροπής αναδιάρθρωσης των ΔΟΥ Βασίλη Σπανάκη , δικαιώθηκε με την παραμονή της ΔΟΥ Γιαννιτσών. Η επιτροπή έλαβε υπ όψιν της την κίνηση της ΔΟΥ Γιαννιτσών όπου καλύπτει το 48% περίπου των εσόδων του Νομού και αποφάσισε :
Παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών ως έχει με 35 εργαζόμενους. Η ΔΟΥ Σκύδρας και Αριδαίας Θα απορροφηθούν από την ΔΟΥ Έδεσσας με 61 εργαζόμενους και έως ότου βρεθεί κτίριο να παραμείνουν ως έχουν στις σημερινές έδρες τους. Εάν δοθεί κτίριο από την αντιπεριφέρεια Πέλλας θα πάνε εκεί, ειδάλλως θα προκηρυχτεί διαγωνισμός για την στέγαση και των τριών ΔΟΥ.
Η ενωμένη και συντονισμένη προσπάθεια δικαίωσε όσων αγωνίστηκαν με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Ξυνίδη Αθανάσιου, την επιτροπή που είχε συσταθεί και πήγε στον υπουργό και τέλος τον βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, όπου θα πρέπει να του αποδοθεί ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτής. Κανείς άλλος δεν συμμετείχε από τον πολιτικό κόσμο.
www.logospellas.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη