29 Οκτ 2012

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης συγχαίρει τον ΥΜΑΘ κ. Καράογλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης κατόπιν εισηγήσεως του ταμία κ. Βασίλη Γκέλη και της Γενικής Γραμματέως κας Αθηνάς Τοτοκώτση εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συγχαρητήρια προς τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου και..
τους άξιους συνεργάτες του για την διοργάνωση της εκδήλωσης «Γιορτή Σημαίας : στα βήματα των ελευθερωτών » στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας , το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 .
Το θετικό αποτέλεσμα των ενεργειών τους, που απορρέει από το μεράκι , την αγάπη και την πίστη στο σκοπό που υπηρετούν , είναι κατά την γνώμη μας οι συντελεστές της επιτυχίας τους και η εγγύηση για τη συνέχιση του έργου τους. Αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να πράξουν ο,τι το καλύτερο.
Όλοι μας οφείλουμε να δράσουμε αποτελεσματικά και με πατριωτική αλληλεγγύη για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διάσωση, διατήρηση και διάδοση της ιστορικής μας κληρονομιάς.

Τους ευχόμαστε, με την ευλογία του Κυρίου να έχουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν το δημιουργικό και θεάρεστο έργο τους προς όφελος της νέας γενιάς με την οποία μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο , αν όλοι υπηρετήσουμε τις ιδέες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Αν όλοι προσπαθήσουμε ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας, και κυρίως η νέα γενιά αντιληφθούν το μέγεθος της θυσίας των ηρώων μας και ιδιαιτέρως των λησμονημένων , όπως ό Αρχιστράτηγος του Οθωμανικού Στρατού , ηπειρώτης στην καταγωγή Χασάν Τακσίν πασάς, και ό υπασπιστής και γιός του Κενάν Μεσαρέ που παρέδωσαν τη Θεσσαλονίκη στον Διάδοχο Κωνσταντίνο, παρά τις δελεαστικές προτάσεις των Βουλγάρων και έτσι η Θεσσαλονίκη ανήκει στην Ελλάδα , ίσως φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο , όπου θα πορευόμαστε υπηρετώντας τις ιδέες της εθελοντικής προσφοράς, αλληλεγγύης και της αγάπης για την Ελλάδα , για την οποία αξίζει να αυτοστρατευθούμε στον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη