31 Οκτ 2012

Τα Χάλια μας μέσα! Μας ζαλίσατε με το ΤΕΕ σας!

Γράφουν διάφοροι στα σχόλια, άλλοι υπέρ άλλοι κατά του ΤΕΕ. Άλλοι γράφουν ότι είναι συνδικαλιστικός φορέας άλλοι ότι δεν είναι. Εμείς σας λέμε το εξής απλό: Ας δεχτούμε ότι το TEE δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας (στα χαρτιά, διότι στην πράξη είναι) και ότι είναι ότι λέει το ίδιο (δείτε λίγο παρακάτω) Πρέπει να διαλέξει όμως...
...είτε είναι συνδικαλιστικό όργανο και απεργεί, είτε δεν είναι και κανει αυτό που πρέπει να κάνει! Δεν γίνεται και τα δύο μαζί. 
Γιατί δηλαδή να μην έχω μία υπηρεσία που πληρώνω -ως πολίτης- το ΤΕΕ (μέσα από το "πράσινο ταμείο" δηλαδή τα χαράτσια) να την παρέχει (ως μη συνδικαλιστικός φορέας) για να κάνω τα συμβολαιά μου και όταν χρειασθεί να μην μπορώ επειδή το κάθε ΤΕΕ απεργεί;;;;!!!

Λέει παρακάτω πουθενά την λέξη, απεργεί, διεκδικεί, αντιστέκεται κλπ; ΟΧΙ!
Ε, τότε αφήστε μας να έχουμε την αποψή μας για το τι ακριβώς είστε (στην πράξη)! Τόσο απλά.
ΤΕΛΟΣ




Απάντηση στα σχόλια:

Το ΤΕΕ είναι ο σύμβουλος του κράτους που ξέχασε να το συμβουλέψει ότι τα διαμερίσματα που πουλούσαν οι μηχανικοί με συμβόλαια στο ύψος της αντικειμενικής αξίας, στοιχίζουν δυο τρεις φορές παραπάνω, κάτι που φαίνεται και από τα δάνεια που έχει πάρει ο κοσμάκης.

Αποτέλεσμα, δισεκατομμύρια ευρώ αφορολόγητα εισοδήματα και πολλά μα πάρα πολλά χαμένα έσοδα για το κράτος

Αφήστε μας αξιότιμε κύριε Παναγιώτη να έχουμε την δική μας άποψή μας για τον σύμβουλο του κράτους. Κρατήστε εσείς την δική σας, για τον εαυτό σας ή για όποιον αναγνώστη την θεωρεί ορθή. 

Εμείς έχουμε κατασταλάξει τι είναι το τεε και τον ρόλο του στην μεταπολίτευση (δεν ήταν όλα τα χρόνια το ίδιο)

Μάλιστα επειδή το ΤΕΕ είναι ΝΠΔΔ όπως λέει και ο Νίκος, θα έπρεπε να γίνει και μία έρευνα, για να ανακαλυφθεί επιτέλους, ποιος ολιγώρησε και δεν συμβούλεψε σωστά το κράτος και τελικά πτώχευσε;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη