11 Οκτ 2012

Με ποιούς τα ΄βαλε ο Τρεμόπουλος και γιατί;

Αγαπητό taxalia, σας στέλνω το σχόλιό μου και δύο φωτογραφίες και ελπίζω σε δημοσίευσή τους
Με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα αλλά και με τον… Αντώνη Σαμαρά τα έβαλε ο εχθρός του Ζορό, ο… κάπτεν Ραμόν - Μιχάλης Τρεμόπουλος μέσα από την ...
προσωπική του σελίδα στο facebook, λόγω της πρότασης του πρώτου να γίνει δεκτή η αναίρεση του Π. Ψωμιάδη κατά της απόφασης του Εφετείου. Κάνει λόγο για «πρωτοφανή πρόκληση» υποστηρίζοντας ότι «ρεζιλεύονται» αν στείλουν για δεύτερη φορά πίσω στο Εφετείο την υπόθεση. Αφήνει επίσης έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές για υπόγειες παρεμβάσεις του Αντ. Σαμαρά και της ΝΔ με τη Δικαιοσύνη, ώστε να αθωωθεί ο Ψωμιάδης.
Στην ουσία, ο Μ. Τρεμόπουλος ζητά από τον ΑΠ να καταδικάσει με κάθε τρόπο τον Π. Ψωμιάδη. Δεδομένου ότι είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, τα σχόλια αυτά του κ. Τρεμόπουλου ερμηνεύονται ως ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Είναι γνωστό ότι ο οικολόγος που έγινε γνωστός από τις κόντρες του με τον Ψωμιάδη, επιθυμεί διακαώς να δει τον Π. Ψωμιάδη να… τιμωρείται γι’ αυτό και συστηματικά εδώ και χρόνια προσφεύγει στον εισαγγελέα για κάθε υπόθεση. Στο παρελθόν η διοίκηση Ψωμιάδη έχει κάνει λόγο για δικομανία και απόπειρα ποινικοποίησης του διοικητικού έργου.

Γιάννης Σ. giannisstavro@mailinator.com
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη