10 Οκτ 2012

ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΕΡΡΕΣ Ο Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Επίσκεψη σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες κάνει την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Το απόγευμα θα παραστεί στην...
αρχή του πεζόδρομου της Ικτίνου, από την πλευρά της Τσιμισκή, σε εκδήλωση με τίτλο «Στηρίζω» της ΟΝΝΕΔ, που περιλαμβάνει τη συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων από μέλη της Οργάνωσης, της ΝΔ και του κοινού για τη χορήγησή τους στην Εκκλησία και φιλανθρωπικές οργανώσεις προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση.
Την πρωτοβουλία, που υλοποιείται με ανάλογες δράσεις σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε ο κ. Κεφαλογιάννης μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (δες εδώ το αναλυτικό Δελτίο Τύπου).
Ο κ. Κεφαλογιάννης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πρώτη Σερρών, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αύριο Πέμπτη, θα έχει ακόμη σύσκεψη στη ΝΔ Θεσσαλονίκης με στελέχη του κόμματος από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Την Παρασκευή θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, θα επισκεφθεί τα Δημαρχεία Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Βόλβης, όπως θα συζητήσει με τους Δημάρχους Λάζαρο Κυρίζογλου και Δημήτρη Γαλαμάτη την κατάσταση στην Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα των περιοχών τους.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πρώτη Σερρών όπου θα επισκεφθεί το σπίτι- μουσείο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θα συναντηθεί με τοπικά κομματικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.
Το μεσημέρι θα μεταβεί στις Σέρρες όπου θα έχει σύσκεψη με τη ΝΟΔΕ και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη