14 Οκτ 2012

Μυστήριο με τους "τρείς Εβραίους" του Βενιζέλου

Παρά τη συσκότιση που επιχειρήθηκε, αφού οποιαδήποτε αρνητική αναφορά σε "Εβραίους" είναι ταμπού στην Ελλάδα,  ακόμη κι αν αφορά φοροδιαφυγή, ίσως ακούσατε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε -του ξέφυγε-  την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, για «τρία ονόματα εβραϊκής καταγωγής» τα οποία ήταν πρώτα στη λίστα Λαγκάρντ με..
τους 1.991 φορολογουμένους που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και την οποία είχε στη διάθεσή του!

Φυσικά, δεν αποτελεί είδηση ότι "τρείς Έλληνες εβραϊκής καταγωγής είχαν καταθέσεις στην Ελβετία", (το λογικό είναι ότι όλοι έχουν, αφού οι άνθρωποι είναι πετυχημένοι), αλλά το ότι ο κ.Βενιζέλος, έπιασε στο στόμα του το θέμα - ταμπού, σε μια χώρα που ελέγχεται πλήρως από το Εβραϊκό χρήμα (και ειδικά τα ΜΜΕ!).

Απόπειρα πολιτικής αυτοκτονίας του Ευάγγελου ή έσκασε ο άνθρωπος με τον πόλεμο που του κάνουν και το ξεφούρνισε, λειτουργώντας περίπου ως ο μουσκεμένος  που δεν φοβάται τη βροχή;

Πάντως έκανε ένα καλό: ξεβράκωσε τους υποτακτικούς κάποιας δήθεν αριστεράς, που πετάχθηκαν σαν ελατήρια από τα καθίσματά τους μόλις άκουσαν την φοβερή και τρομερή λέξη "Εβραίοι"(!!!) κι έσπευσαν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στα αφεντικά, ουρλιάζοντας (π.χ. η Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, που πιστεύει προφανώς ότι οι πανίσχυροι Εβραίοι συμπολίτες  μας, θα την κάνουν Πρωθυπουργό μια μέρα κι έτσι σκίζεται να δείξει "χαρακτήρα").

Εμείς πάντως, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι θα ανασκευάσει, θα τα μαζέψει και θα πεί ότι "εννούσα, πως, επειδή τα τρία πρώτα ονόματα ήταν Εβραίων, θεώρησα τη λίστα ρατσιστική και αναξιόπιστη, για αυτό και δεν ασχολήθηκα μαζί της" ή κάτι τέτοιο. Πάμε στοίχημα;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη