17 Οκτ 2012

Ληγμένα τρόφιμα

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
του Βλάση Γωγούση
Το Υπουργείο Ανάπτυξης έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση :

"Πρέπει να γίνει σαφές προς όλους ότι η πώληση μη ευαλλοίωτων προϊόντων ελάχιστης διατηρησιμότητας ( εγώ δεν κατάλαβα, εσείς καταλάβατε;; ) για ένα σαφώς προσδιορισμένο από τη νομοθεσία χρονικό διάστημα, δεν θίγει επ' ουδενί και σε καμία περίπτωση ( το λέει δυό φορές για να το… εμπεδώσουμε !), την υγιεινή και την ασφάλεια των εν λόγω προϊόντων.
Τα εν λόγω προϊόντα - συνεχίζει η ανακοίνωση αγαπητοί αναγνώστες των ΧΑΛΙΩΝ - θα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε μειωμένες τιμές και σε ξεχωριστά ράφια »!
« Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι» , λέω εγώ !
Εγώ, λοιπόν τώρα , σαν ανήσυχο… νιάτο, ( ισόβιο έφηβο δεν με ….ξεφωνίζουν συνέχεια TAXALIA ; ) , θα σας γράψω σε απλά Ελληνικά - αν ήμουν ιδιοκτήτης SUPERMARKET - πως θάβγαζα την ανακοίνωση γι` αυτά τα δόλια τα …μη ευαλλοίωτα προϊόντα !
Αρχίζω λοιπόν :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
« Από σήμερα, όσα τρόφιμα λήγουνε σε 10-15 μέρες, θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που διανέμουν ΔΩΡΕΑΝ τρόφιμα στους δικαιούχους.
Είναι μια προσφορά των SUPERMARKET προς τους άνεργους , τους χαμηλόμισθους, τους πολύτεκνους και γενικότερα προς τους δεινώς δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας » !
Πως σας φαίνεται ;

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη