23 Οκτ 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ.ΜΑΤΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Χ.Μάτης: Εμείς συνεχίζουμε κόντρα στην αδιαφάνεια και τις πελατειακές σχέσεις
«Μια παρωχημένη τοπική κομματική γραφειοκρατία, χωρίς καμία αναφορά στην κοινωνία, χρησιμοποίησε οικογένειες και υπαλλήλους, δηλαδή το τυπικό μέρος του ψηφοδελτίου μας, του 2010 (από τους οποίους μόνο 4-5 είχαν εμφανιστεί είτε προεκλογικά είτε μετεκλογικά), για να ..
αμφισβητήσει το ουσιαστικό μέρος της παρέμβασης μας στα πράγματα της πόλης:
Το ότι αναδείξαμε την αδιαφάνεια και την πελατειακή χρήση του δήμου από το Γιάννη Μπουτάρη, η διοίκηση του οποίου έχει αποτύχει πλήρως στο αίτημα για αλλαγή στην πόλη και γι’ αυτό αναζητά με κάθε κόστος πολιτικά σωσίβια.
Η παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -Οικολογία στην Πράξη, συνεχίζει την πορεία της, με βάση την εντολή του εκλογικού σώματος, που την τοποθέτησε στην αντιπολίτευση και διευρύνεται καθημερινά με ανθρώπους, που πιστεύουν ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε «μία πόλη για μας».
Χωρίς κομματικό έλεγχο, που πρώτος ο πράσινος πολιτικός χώρος καταδίκασε. Οι δημοτικές παρατάξεις και τα κοινωνικά κινήματα δεν μπορούν να ελέγχονται από τα κόμματα. Και δεν θα ελέγχονται! Ειδικά από κόμματα που έχουν αποκηρύξει τέτοιες λογικές. Αυτό που δεν πέτυχαν μεγάλα κόμματα στη δεκαετία του 1980, δεν μπορούν να το πετύχουν αυτοί που καταδίκασαν τις πράσινες ιδέες να είναι “support group”.
Εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση με όσους συνεισφέρουν στην εκμετάλλευση του Αλλατίνι, στην εύνοια στον Μπόμπολα και στην κατάληψη του δημόσιου χώρου από φίλους της διοίκησης. Όσοι θέλουν να έχουν, πιθανόν να είναι χρήσιμοι μάρτυρες υπεράσπισης στις συνεχείς πλέον δικαστικές διερευνήσεις των δραστηριοτήτων της.
Εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις για λύσεις, που να αλλάζουν την πόλη, τη ζωή και την καθημερινότητά μας, γιατί νέες πόλεις με παλιές συνταγές αδιαφάνειας και πελατείας δεν γίνονται!
Θέλουμε μία πόλη για μας και όχι για τα συμφέροντα των λίγων!

Χρήστος Μάτης
Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης- Επικεφαλής της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ –Οικολογία στην Πράξη


ΥΓ: Κατά τα άλλα, όταν γίνεται επίκληση των ονομάτων που υπογράφουν, δίπλα πρέπει να υπάρχουν και οι ιδιόχειρες υπογραφές τους…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη