24 Οκτ 2012

Απάντηση των Οικολόγων Πράσινων σε ανάρτηση σχετική με τον Χρήστο Μάτη

Προςτη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας taxalia

Με αφορμή τη χθεσινή σας ανάρτηση http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_6732.html με τίτλο: «ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ.ΜΑΤΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ» σας ενημερώνουμε ότι:


Ο κ. Μάτης αναφέρεται με πολύ υποτιμητικό τρόπο στο μοναδικό κόμμα που τον στήριξε στις Δημοτικές εκλογές του 2010 στην πόλη της Θεσσαλονίκη, και υλικά και με ανθρώπινο δυναμικό και σε επίπεδο θέσεων.
Ταυτόχρονα κατηγορεί ανυπόστατα τα στελέχη που αφιέρωσαν τις δυνάμεις τους επί χρόνια στο αγώνα για την οικολογία και την ποιότητα ζωής, όταν εκείνος ήταν απών. Επιπλέον, απαντά με αχαριστία και συκοφαντίες σε όσους και όσες έβαλαν πλάτη για να είναι αυτός σήμερα δημοτικός σύμβουλος.
Είναι φανερό ότι αυτές οι επιλογές του τον οδηγούν σε απομόνωση από το οικολογικό κίνημα και τις πράσινες αξίες. Αντί να εμπλέκει τους Οικολόγους Πράσινους, τη στήριξη των οποίων εκλιπαρούσε, καλό θα ήταν να απαντήσει έστω και σε ένα από τα σημεία της κριτικής του 76% των υποψηφίων του, που του ζητούν ματαίως εδώ και ένα μήνα τη σύγκληση της ολομέλειας της Δημοτικής παράταξης.

Εκ μέρους της Πολιτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων,

Φ. Γκανούλης
Συντονιστής της Γραμματείας της ΠΚ Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη