31 Οκτ 2012

ΑΕΙ ΤΕΙ, τι στο διάολο συμβαίνει;

Σε πολλά άρθρα μας που αφορούν τεχνικά ή παρόμοια θέματα, μένουμε έκπληκτοι με έναν απίστευτο πόλεμο μεταξύ αυτών που έχουν τελειώσει ΑΕΙ ή έχουν έρθει από το εξωτερικό και αυτών που έχουν σπουδάσει ΤΕΙ. Μιλάμε τα σχόλια είναι επιπέδου γηπέδου και από τις δύο πλευρές....
Εμείς ως ταχάλια θέλουμε να σας πούμε το εξής. Αυτό τα χάλια δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του κόσμου. Οι τεχνικοί επιστήμονες της χώρας πρέπει επειγόντως να τα βρείτε. Ξεφτιλίζεστε εσείς και δυστυχώς διασύρετε και την χώρα διεθνώς.
Στην τελική Έλληνες τεχνικοί είστε αμφότεροι, βρείτε μία φόρμουλα ώστε ούτε αυτός που διάβασε περισσότερο και πέρασε με τον πρώτη να μην αδικηθεί (φυσικά να μην ζει και σαν παράσιτο στις πλάτες μας), αλλά στην τελική να μετρά περισσότερο αν κάποιος είναι σωστός επαγγελματίας και λιγότερο αν έκανε τέσσερα, πέντε ή δεκατέσσερα χρόνια σπουδών. Βρείτε μια φόρμουλα, όπως έχει κάνει όλος ο ανεπτυγμένος κόσμος, διότι ήδη γελάει ο μισός πλανήτης με την χώρα μας, σε λίγο βλέπω να γελάει και ο υπόλλοιπος!

Επιτέλους ας πάψουμε να βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας, δεν πάει άλλο!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη