5 Οκτ 2012

Τα καλά λόγια του Π. Ψωμιάδη για τον Στράτο Σιμόπουλο

Με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στρ. Σιμόπουλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Είμαι απόλυτα...
ικανοποιημένος, τόσο εγώ όσο και ολόκληρη η διοίκηση της Περιφέρειας, για το ενδιαφέρον του κ. Σιμόπουλου για την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων που βαλτώνουν στην πόλη και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. Είναι ένας άνθρωπος της αγοράς, πολιτικός βγαλμένος από την κοινωνία που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής μας. Ο κ. Σιμόπουλος δείχνει το δρόμο γιατί με τη μέχρι τώρα πορεία του, αποδεικνύει ότι η συνέπεια, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα δεν έχουν εγκαταλείψει οριστικά αυτόν τον τόπο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τον υποδεχθούμε τη Δευτέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να επιλύσουμε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία».

Όπως είναι ήδη γνωστό, σύσκεψη με θέμα τη «βελτίωση/αναβάθμιση της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης από το πέρας του κόμβου Κ16 (Λαχαναγορά) έως τον κόμβο Κ5 (νοσοκομείο Παπαγεωργίου)» συγκαλείται στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, στις 10.30 το πρωί, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα και του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της ΠΚΜ καθώς και εκπρόσωποι της Εγνατίας Οδού.