17 Οκτ 2012

Ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής είναι ...Τούρκος

Έχει μεγάλη πλάκα η ιστορία και δείχνει πώς ακριβώς μας βλέπουν σήμερα οι Τούρκοι, που θεωρούν τη μεγαλύτερη βρισιά για κάποιον το "είσαι Έλληνας ρε!":
Ο Atilla Taş είναι ένας διάσημος τραγουδιστής στην Τουρκία ο οποίος πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τραγούδι..
«Yamyam Style», μια παραλλαγή του γνωστού νοτιοκορεάτικου «Gangnam Style».

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τούρκος Atilla Taş μετονομάστηκε  ειρωνικά στα social media ως "Athillas Tashos", σε μια ιδιότυπη καμπάνια που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες τα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Αυτή η παλιοαδερφάρα μας έκανε ρεζίλι, δεν μπορεί να είναι Τούρκος, είναι Έλληνας"

Σύμφωνα με την hurriyetdailynews, ο λόγος «ελληνοποίησης» του κύριου Atilla Taş είναι ότι, όταν το νέο τραγούδι του ανέβηκε στο YouTube, προκάλεσε την ντροπή και την αηδία των Τούρκων χρηστών, επομένως, ένας Τούρκος που προκαλεί αηδία στους Τούρκους, αποκαλείται κοροϊδευτικά "Έλληνας".

Έτσι, λοιπόν, πολλοί χρήστες άρχισαν να αφήνουν σχόλια στο εν λόγω βίντεο περιγράφοντάς τον τραγουδιστή ως Έλληνα και εκφράζοντας το θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του. Τα σχόλια ξεπερνούν τις 30.000 !!!

Ενδεικτικά της κίνησης αυτής είναι σχόλια όπως : «I Love Greece! I Love Athillas Tashos!, Greeks are very lucky, they have Athillas Thasos, Best of Greece, I love You, Greek music» και άλλα που μπορείτε να δείτε στην εικόνα ή στο σύνδεσμο του βίντεο.

Μάλιστα, το παράξενο αυτό κίνημα διαδόθηκε γρήγορα και στα social media, όπως στο 9Gag και στο Twitter, ενώ μέχρι στιγμής, το hashtag #athillasthasos έγινε μέχρι και παγκόσμια τάση!





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη