Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

4 Οκτ 2012

Σκάνδαλο ....αμισθίας !

Δυστυχώς, οι πολιτικοί και τα στελέχη αυτής της χρεωκοπημένης χώρας συνεχίζουν να πολιτεύονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, σαν να μην έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.
Στις 8 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι...
«με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Νίκος Αναστασόπουλος ορίζεται ως συντονιστής για την επίλυση του προβλήματος των Ναυπηγείων. Πρώτη προτεραιότητα του κ. Αναστασόπουλου, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί, θα είναι η κατάθεση εισήγησης στην Κυβέρνηση, ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί το θέμα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους».

Ε λοιπόν ο ….αμισθί πληρώνεται!!! Φρόντισε για αυτό ο ΟΛΠ και ο Ανωμερίτης!!
Πέρασε απόφαση στο Δ.Σ του ΟΛΠ της 24ης Σεπτεμβρίου (αριθμ. 153) εν κρυπτώ (εκτός ημερησίας διάταξης) για κάλυψη κόστους συμβουλευτικής ομάδας του Αναστασόπουλου!
Για 3 μήνες δουλειά 70.000 ευρώ + ΦΠΑ!
Η συμβουλευτική ομάδα αποτελείται από 3 μέλη εκ των οποίων ο Μέης Ι. και η Μίσσιου Α. είναι εκ των ….αλήστου μνήμης συμβούλων του Αναστασόπουλου όταν ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ. Αλήθεια, οι αρκετοί εναπομείναντες πρώην σύμβουλοι σας κ. Αναστασόπουλε πότε θα αποκατασταθούν;
Επίσης η ομάδα θα υποστηριχθεί από την δικηγορική εταιρεία Φορτσάκης – Διακόπουλος – Μυλογιάννης και Συνεργάτες! Τι θα κάνει η δικηγορική εταιρεία και με ποια διαφανή διαδικασία επελέγη και από ποιόν;
Ο Ανωμερίτης ξεχνώντας ότι διοικεί μια ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, πως ξοδεύει τα χρήματα των μετόχων για έργο που αφορά τον εθνικό σχεδιασμό στο τομέα της Ναυπηγοεπισκευής – σε ένα βαθμό μόνο τον αγγίζει.

Γνωρίζουν τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ότι ο ένας είναι αμισθί αλλά οι κολλητοί του σύμβουλοι θα μοιραστούν70.000 ευρώ; αν γνωρίζουν γιατί δεν καλύπτουν την δαπάνη που καθ’ ολοκληρία της αφορά; Γιατί ο ΟΛΠ ψάχνει γραφεία και laptop για τους επανακάμψαντες από την πίσω πόρτα συμβούλους;
Ε, λοιπόν αν ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να τον εκθέτουν με διάφορα τεχνάσματα και ντρίπλες οι διάφοροι παρατρεχάμενοί του τότε πρέπει να αποκαταστήσει το κύρος του παρεμβαίνοντας αποφασιστικά.
iliask
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη