8 Οκτ 2012

Η «οκτωβριανή επανάσταση» του Facebook και του twitter

Η έλευση της frau Merkel έδωσε επιτέλους νόημα ξανά σε όλους εκείνους τους καταπιεσμένους «επαναστάτες του πληκτρολογίου» που «ανακάλυψαν» τον υπέρτατο εχθρό της Ελλάδος και του Έθνους οι μεν, της εργατικής τάξης και του λαού οι δε…

Σε εκείνους που καλούν οργισμένα τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους για να διαδηλώσει, ενώ αυτοί οι μπούληδες τρέμουν να πάνε στον περιπτερά της γειτονιάς τους για τσιγάρα.
Σε εκείνους που κάνουν «ομάδες» στο Facebook και οργανώνονται για την ανατροπή και την επανάσταση, η οποία θα ξεκινήσει απ’ όποιον έχει τους πιο πολλούς «φίλους» και «followers».
Σε εκείνους που «επαναστατούν» ανεβάζοντας επαναστατικά τσιτάτα και άλλες διάφορες μαλακιούλες προσδοκώντας να τους κάνουν πολλά «like» οι φίλοι τους.
Σε εκείνους που ηδονίζονται με την ιδέα αύριο να καεί η Αθήνα, προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθούν τα ζωώδη ένστικτά τους.
Σε εκείνους που το μπάχαλο έχει γίνει ιδεολογία.
Σε εκείνους που επιχαίρονται ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί ούτως ή άλλως, επιδιδόμενοι στις πιο καταστροφολογικές προβλέψεις, προσδοκώντας να «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονά τους».
«Λατρεμένοι» συναγωνιστές και συναγωνίστριες, σύντροφοι και συντρόφισσες, να την χαίρεστε μια τέτοια «επανάσταση». Ως έθνος άλλωστε έχουμε ανέκαθεν περίσσευμα ευήθειας…
Εμπρός λοιπόν ας σαλπίσουμε έφοδο για τα ανάκτορα !!!
Τα Σοβιέτ είναι προ των πυλών!!!
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη