5 Οκτ 2012

Σαμαράς: "Θα υποδεχθούμε τη Μέρκελ ως φίλη". H Merkel το ξέρει;

«Πολύ θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς την επικείμενη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα. «Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε μία ηγέτη μίας μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας», δήλωσε ο Πρωθυπουργός προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου.
Και πιστεύετε κ.Πρωθυπουργέ, ότι ...
με το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, θα υπερισχύσουν οι φωνές που λένε ότι η Γερμανία είναι εταίρος και σύμμαχος κι όχι οι κραυγές, για τη "γκιόσα του Βερολίνου, που θέλει να μας πιεί το αίμα με το καλαμάκι κι εσείς οι προδότες πολιτικοί τη διευκολύνετε, γιατί είστε λαμόγια";
Η πολιτική και οι πολιτικοί έχετε απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του λαού, που "λαμόγια" σας ανεβάζει, "προδότες" σας κατεβάζει, κι έχει δίκιο!
Ξέρετε γιατί;
Επειδή είστε ψεύτες! Ούτε μία κυβέρνηση δεν έκανε κάτι από αυτά που έλεγε σαν αντιπολίτευση και κέρδισε την ψήφο του κόσμου. Και το ίδιο θα γίνεται και στο μέλλον. Η επόμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι) θα είναι ακόμη πιό αντιλαϊκή, όπως συνήθως γίνεται με αυτούς που φωνάζουν πολύ ότι είναι αριστεροί και μετά ανακαλύπτουν ότι τα πράγματα στην πράξη είναι ζόρικα (βλέπε Μπουτάρης π.χ. που είναι ένα απέραντο μηδενικό. Συγκρίνετε τώρα το απόλυτο μηδενικό, με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει στους ηλίθιους, ότι "υπάρχει μια άλλη προοδευτική πολιτική". Χορτάσαμε πρόοδο....)

Είστε όλοι ψεύτες λοιπόν και ασυνεπείς. Πού να στηριχθεί ο ελληνικός λαός και να σας σεβαστεί;
Ελάφρυνση της φορολογίας υποσχεθήκατε, επιβαρύνσεις-φωτιά νομοθετείτε. Καμία μείωση εισοδημάτων χαμηλόμισθων υποσχεθήκατε, μαχαίρι στους χαμηλόμισθους βάζετε και τσεκούρι στους μικροεισοδηματίες επαγγελματίες.
Κι όλα αυτά, επειδή "οι καταστάσεις είναι κρίσιμες και με πόνο καρδιάς, αναγκάζεστε να πάρετε επώδυνα μέτρα", προφανώς, έτσι;
Επειδή όμως αυτό το τροπάριο το ΄χει βαρεθεί ο κόσμος, εκτιμούμε ότι η κ.Μέρκελ, δεν θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό. Κι ας μη φταίει σε τίποτε, αφού εσείς επί δεκαετίες διαλύετε τη χώρα, για να μη διαλύσετε το πελατειακό κομματικό κράτος.

B.Π./taxalia, 5/10/2012
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη