15 Οκτ 2012

Τραμπουκισμοί της ομάδας Μαζωνάκη στη συναυλία του στο LA

Σε κακό κέφι ήταν οι συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη κατά την ημέρα της συναυλίας του στο Λος Άντζελες. Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2012 στο μισογεμάτο πολυχώρο του ξενοδοχείου The Westin Bonaventure στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ζήτησαν από το Greek Reporter να καλύψει το γεγονός, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν με πολλόυς Έλληνες καλλιτέχνες που επισκέπτονται κατά καιρούς την Αμερική για συναυλίες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Greek Reporter, ο υπεύθυνος του North American Tour του Γιώργου Μαζωνάκη και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής OPA Productions, κ. Γιώργος Βαλσάμης, προπηλάκισε το συνεργείο του Greek Reporter, και ζήτησε από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να απομακρυνεί τους συνεργάτες μας γιατί όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου video από τη συναυλία. Όλα αυτ΄απριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο.

Το πρόβλημα δεν είναι στην λήψη ή όχι του εν λόγω βίντεο, αλλά στην απαράδεκτη συμπεριφορά του συνεργάτη του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος βγήκε από τα καμαρίνια ‘φορτωμένος’ για να μας ‘στολίσει’ και να μας διώξει με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε. Το συμβάν τελείωσε με τη δημοσιογράφο μας Χριστινα Αλούπη και το συνεργείο του Greek Reporter να αποχωρεί πριν καν βγει ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή και ακυρώνοντας την προγραμματισμένη συνέντευξη με τον τραγουδιστή στο διάλλειμα της συναυλίας.

Την ‘ιδια στιγμή δεκάδες παρευρισκόμενοι τραβούσαν video με δικές τους κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανικός νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει τη χρήση video από δημόσιες εμφανισεις καλλιτεχνών μέχρι ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων.

Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι οι ίδιοι οι διοργανωτές έδωσαν χώρο στην κάμερα του Greek Reporter κάτω ακριβώς από τη σκηνή ώστε να μπορεί να πάρει πλάνα για λόγους και διαφήμισης της εκδήλωσης και του καλλιτέχνη.

Δεν γνωρίζουμε για ποιον ακριβώς λόγο

1) οι διοργανωτές θα ζητήσουν από ένα μέσο να καλύψει μία εκδήλωση τη στιγμή που δεν το επιθυμούν

2) Θα προπηλακίσουν δημοσιογράφους χωρίς κανέναν λόγο

3) Θα ζητήσουν από την ασφάλεια της εκδήλωσης τους να “μας πετάξουν έξω” τη στιγμή που οι ίδιοι μας κάλεσαν

Πιστεύουμε ότι τέτοιοι τραμπουκισμοί, οι οποίοι συνέβησαν χωρίς κανένα λόγο, το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα στις ελληνικές κοινότητες και καλό θα ήταν οι καλλιτέχνες που επισκέπτονται τους Έλληνες της διασποράς και οι δισκογραφικές τους να επιλέγουν προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωρίζει το συγκεκριμένο περιστατικό και τη συμπεριφορά των συνεργατών του απέναντί μας, αλλά καλο θα ήταν μας ενημερώσουν για ποιο λόγο συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον άσχημο τρόπο στην πρώτη κιόλας συναυλία της περιοδείας του καλλιτέχνη στη Βόρειο Αμερική.

greekreporter

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη