21 Οκτ 2012

O Μιχαλολιάκος χαιρέτησε ναζιστικά κι ο ξάδερφος μου ξέρει καράτε

Φαίνεται πως οι συνεχείς νίκες του Ολυμπιακού, που έχουν καταντήσει ανιαρό και προβλέψιμο το πρωτάθλημα, έστρεψαν τους χούλιγκανς της δημοσιογραφίας, σε δημοσιογραφία "επιπέδου Φθινοπώρου 2012" (έτσι θα μείνει στην ιστορία), όπου βλέπουμε ένα ολόκληρο σύστημα που..
προσπαθεί προβοκατόρικα να "κοντύνει" τη Χρυσή Αυγή, ξεφουρνίζοντας ένα κάρο μαλακίες, για οτιδήποτε ασήμαντο έχει σχέση με αυτή, με σκοπό να "κοντύνει" τελικά άλλα κόμματα, ωθώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην αγκαλιά των ακροδεξιών, αφού τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον της Χ.Α. είναι προφανέστατα αδύναμα.
"Το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, που είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41 είχε καθιερώσει επισήμως τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χ.Α..

Η συνεχής επίκληση "ναζιστικής" συμπεριφοράς κουράζει ακόμη και σοβαρούς μετριοπαθείς Έλληνες, με την έννοια, ότι οι καταγγέλλοντες δεν φαίνεται να ενοχλούνται από τις πολιτικές θέσεις της Χ.Α. που ..κομμουνιστοφέρνει (οι ανακοινώσεις της είναι πανομοιότυπες με αυτές του ΚΚΕ), αλλά βάζουν μπροστά τη σύγχρονη ...λέπρα, την κατηγορία δηλαδή του "ναζιστή", η οποία ας μην κρυβόμαστε, είναι τρομερή, όχι επειδή κάποιοι ξέρουν την ιστορία του ναζισμού και την απορρίπτουν, αλλά επειδή την έχουν δαιμονοποιήσει  ορθώς οι Εβραίοι. Άρα, αφού ο ύψιστος εχθρός των Εβραίων είναι οι ναζιστές, όποιον δεν γουστάρουμε, τον βαφτίζουμε "ναζιστή", αφήνουμε αχλύ "αντισιωνισμού" ώστε να καθαρίσουν για μας, που δεν μπορούμε, τα ρωμαλέα ξαδερφάκια μας, που είναι οι Εβραίοι και μπορούν.
Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Η υπερβολή της καταγγελίας μιας ασήμαντης περιθωριακής οργάνωσης, που ήταν η Χ.Α. οφείλεται στη διάθεση να δείξουν οι καταγγέλλοντες, πόσο αγαπούν τους Εβραίους και πόσο απεχθάνονται όσους προφανώς απεχθάνονται οι Εβραίοι. 
Σπεύδουν δουλεπρεπώς να φωνάζουν δηλαδή, ότι "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι δυό φορές εχθρός μου"
Ραγιαδισμός στο φουλ, που δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο, αφού οι φίλοι μας οι Εβραίοι κατόρθωσαν να κάνουν τον πλανήτη να σέβεται το Ολοκαύτωμά τους, ακόμη και με την αίσθηση ότι αν δεν το σεβαστεί θα τον λειώσουν, αντίθετά με μας, που δεν καταφέραμε να "πείσουμε" ούτε τους συμπατριώτες μας, για το δικό μας  Ολοκαύτωμα από έναν ισάξιο του Χίτλερ, τον Κεμάλ. Αντιθέτως, πολλοί αμφισβητούν το ελληνικό Ολοκαύτωμα (Ρεπούση και λοιποί σαχλαμάρες) χωρίς να φοβούνται. 
Οι ίδιοι, μπορεί να αμφισβητούν και το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα από μέσα τους, αλλά δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό τους να το ...πουν δημοσίως, πόσο μάλλον να το γράψουν κιόλας!
Η αλήθεια είναι αυτή λοιπόν για όποιον δεν θέλει να κρύβεται και είναι κουραστική η προσπάθεια του συστήματος ενημέρωσης, να στοχοποιήσει τη Χ.Α. ως "ναζιστική"  ώστε να κερδίσει την έχθρα του πανίσχυρου σιωνισμού, τον οποίο καλούμε να "καθαρίσει" για μας.

Μήπως, αυτό δείχνει αδυναμία του ελληνικού πολιτικού συστήματος, να "ξεβρακώσει" ιδεολογικά και κυρίως πολιτικά τη Χ.Α. κι έτσι κάνει όπως τα παιδιά που δεν τα βγάζουν πέρα με ένα δυνατότερο παιδί κι όταν τρώνε τις φάπες λένε "θα δείς εσύ ρε, θα φωνάξω τον ξάδερφό μου που ξέρει καράτε και θα σε κανονίσει!" ;

Χρήστος Παπαχαρίσης
Μηχανικός Η/Υ-Προγραμματιστής
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη