2 Νοε 2012

Τι λένε 4 στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα χάλια του

Διαβάστε τι είπαν σήμερα στο ραδιόφωνο του ALPHA 989, οι : Λεωνίδας Γρηγοράκος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Θεόδωρος Παραστατίδης και Κατερίνα Μπατζελή:


Λεωνίδας Γρηγοράκος-Αντιπρόεδρος Βουλής-Βουλευτής ΠΑΣΟΚ «Θα έχουν την τύχη της Ντόρας σχήματα εκτός ΠΑΣΟΚ» εκτίμησε στον Α989 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και πρόσθεσε ότι «στα κομματικά υπάρχουν και μεγάλες εντάσεις». Παραδέχτηκε ότι «υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα οργάνωσης και δεν ήξερε ο καθένας τί ψηφίζει,
οι βουλευτές θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένοι. Καταλογίζω στον κ. Κουκουλόπουλο ευθύνες στα οργανωτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι «ο κόσμος περιμένει δεν έχει φύγει από το ΠΑΣΟΚ…Το ΠΑΣΟΚ θα είναι εδώ και θα αναγεννηθεί πολύ γρήγορα» εξήγησε όμως ότι «πρέπει να υπάρξει μια Ιφιγένεια (το ΠΑΣΟΚ) για όλο αυτό που έχει γίνει».

Τέλος, καταλόγισε αγνωμοσύνη σε στελέχη του κόμματος που πρωταγωνίστησαν στην κυβέρνηση Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά « (Οι κηπουροί) μπορούν να πάνε όπου θέλουν, να μη δείχνουν όμως αγνωμοσύνη» και πρόσθεσε
«το ΠαΣοΚ υπάρχει, θέλω να πω στο φίλο μου το Λοβέρδο.
Ο Ραγκούσης να σκεφτεί ποιός ήταν πριν το 2009».

Πάρις Κουκουλόπουλος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας
«Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει την πιο πειθαρχημένη πλειοψηφία», εκτίμησε μέσα από το σταθμό μας ο συντονιστής της οργανωτικής γραμματείας του κόμματος Πάρις Κουκουλόπουλος, παραδέχτηκε όμως ότι «υπάρχει αγωνία για την Τετάρτη, θα είναι μεγάλη μέρα, πρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα 'ναι τα τελευταία μέτρα».

Συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς θα του δώσουμε τη δύναμη του πρωθυπουργού την Τετάρτη για να πάει δυνατός» και προειδοποίησε πως «όποιος δεν αντέχει αυτή την ψηφοφορία, οι δρόμοι μας χωρίζουν χωρίς εντάσεις» διευκρινίζοντας ότι «είναι καθαρά πολιτική η ψήφος. Δεν είναι κανένας υπέρ των μέτρων» αφού «τα μέτρα είναι δυσμενέστερα απ' ότι που πιστεύει ο κόσμος». Για το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «τρία χρόνια κουβαλάμε το σταυρό του μαρτυρίου».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ αλλά υπάρχουν και τριγμοί στη Ν.Δ.». Ανέλαβε επίσης, «την ευθύνη μόνο για την ψήφο του Πύρου Δήμα που δεν ήταν ενήμερος».

Θεόδωρος Παραστατίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα μέτρα επανέλαβε μέσα από τον Α989 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης, τονίζοντας ότι το προεκλογικό πρόγραμμα ήταν διαφορετικό. «Είναι οριστικό ότι δεν ψηφίζω τα μέτρα. Σαφώς και θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν με απασχολεί αν μείνω εκτός ΠΑΣΟΚ. Θα με απασχολούσε αν ήμουν κολλημένος με την καρέκλα», υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας πως ευχαρίστως θα παρέδιδε την έδρα του. «Και δέκα έδρες να παραδώσω αλλά είναι δυνατόν η συνέπεια να παραδίδει στην ασυνέπεια;», τόνισε.
Τέλος, ανέφερε ότι «στην πολιτική πάντα λέγαμε αλλά όταν έρχεται η ώρα να πράξουμε, γίνεται πάντα το αντίθετο».

Κατερίνα Μπατζελή-πρώην Υπουργός
«Το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του διότι όλα τα μεγάλα κόμματα πρέπει να μετεξελίσσονται» είπε στο σταθμό μας η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή και πρόσθεσε «συμφωνώ απόλυτα πως όποιοι προσπαθήσουν να κάνουν σχήματα εκτός ΠΑΣΟΚ θα έχουν την τύχη της Ντόρας».
«Ο Α. Σαμαράς με τη στοιχειώδη υποστήριξη που έχει, έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση» δήλωσε η κα Μπατζελή.
Τέλος, ανέφερε ότι «όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν χρηματιστεί γιατί η κοινωνία έχει χρηματιστεί».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη