6 Νοε 2012

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιό έτοιμος από τη Ν.Δ. να κυβερνήσει"

«Είναι σαφές ότι θα υπάρχουν διαρροές, ελπίζουμε τόσες ώστε να μην "περάσουν" τα μέτρα. Μονόδρομος είναι η ακύρωση των μέτρων κι η μη ψήφιση τους»είπε στον Α989 ο Nίκος Παππάς και πρόσθεσε «Όχι σε μια εφήμερη κομματική πειθαρχία. Καλούμε δημόσια τους βουλευτές..
να μην ψηφίσουν».
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον τελευταίο των ‘’μερκελιστών’’ στην Ευρώπη και υποστήριξε ότι «η μόνη μέριμνα των κυβερνητικών εταίρων ήταν το επικοινωνιακό πλασάρισμα των σχεδίων της γερμανικής καγκελαρίας. Έχει καταρρεύσει κι η τελευταία ικμάδα κυβερνητικής προπαγάνδας περί διαπραγμάτευσης».
Προανήγγειλε την εφαρμογή θεσμικού πλαισίου για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ και τη λήψη δρακόντειων μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Για τα περί ετοιμότητας διακυβέρνησης είπε ότι « ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έτοιμος από την ΝΔ (να κυβερνήσει) ακόμη και πριν τις πρώτες εκλογές».
Τέλος, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει πως το μνημόνιο τελείωσε και θα βάλει στο τραπέζι ένα άλλο σχέδιο» και πρόσθεσε ότι «Το ενδεχόμενο διάσπασης του ενιαίου νομίσματος έχει μειωθεί δραματικά».

όλα αυτά σήμερα, στον ALPHA 989

Σχόλιο taxalia: Ρε αφήστε τις φραστικές περικοκλάδες και πείτε μας ξεκάθαρα:
άμα γίνετε κυβέρνηση, θα καταργήσετε με νόμο, μέσα στον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής σας,  όλους τους νόμους που ψηφίστηκαν για την υλοποίηση των δανειακών συμβάσεων (μνημόνια), ναί ή όχι;
Τα υπόλοιπα είναι φούμαρα από τα οποία μπουχτίσαμε τόσα χρόνια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη