6 Νοε 2012

Δημοσίευση ανοιχτής επιστολής προς Έλληνες Βουλευτές

Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου,

Έχετε εκλεγεί με την ψήφο του Ελληνικού λαού με απώτερο στόχο να διαφυλάξετε την Εθνική Κυριαρχία της χώρας το σύνταγμα, και τους Έλληνες Πολίτες, δηλαδή όλους εμάς. Δυστυχώς προς την κατεύθυνση στην οποία κινείστε δεν εκπληρώνετε κανένα από τον παραπάνω στόχο.


Αντιθέτως, με τις αποφάσεις σας να κινούνται στα όρια της συνταγματικότητας πολλές φορές και εκτός, δείχνετε να είστε προγραμματισμένοι να εκτελέσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων.

Να αναφέρω τους συνεχείς φόρους, χαράτσια και μειώσεις μισθών των Ελλήνων που υποβαθμίζουν ολοένα και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, να αναφέρω τα γενόσημα με τα οποία προσδοκάτε να μειώσετε το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων, να αναφέρω τα ληγμένα τρόφιμα που επιθυμείτε να διοχετεύσετε εντέχνως στους περισσότερο εξαθλιωμένους Έλληνες αρχικά και εν συνεχεία και στους υπόλοιπους, να αναφέρω το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και στρατηγικών επιχειρήσεων σε ποσοστό άνω του 49%? Να αναφέρω την επιστροφή των Ελλήνων στις ξυλόσομπες για να μην πεθάνουν από το κρύο τον ερχόμενο χειμώνα? Να αναφέρω την κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος όταν καταψηφισθέντα άρθρα (4 & τροπολογία) από το σώμα της Βουλής, τα επαναφέρετε για να ψηφισθούν εκβιαστικά στην ψηφοφορία της Τετάρτης?

Αυτή είναι η Ελλάδα της Ενωμένης Ευρώπης η Ελλάδα της Ευρωπαϊκής σύγκλισης? Αποκλίναμε δυστυχώς προς το χειρότερο και στους μισθούς αλλά και στις τιμές των αγαθών ως προς τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Και για αυτό δε φταίνε οι Έλληνες πολίτες κύριοι Βουλευτές. Φταίτε όλοι εσείς που κυβερνούσατε και διαχρονικά αδιαφορούσατε για το μέλλον αυτής της χώρας δηλαδή δεν εκτελούσατε όπως θα έπρεπε τα καθήκοντα σας, και άρα ελέγχεστε ως προς το κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό έργο που θα έπρεπε να επιτελείτε αλλά πάνω από όλα ως προς τους όρκους που δίνατε για να υπηρετείτε τη μητέρα Ελλάδα.

Φτάνουμε λοιπόν σήμερα μετά από κόκκινες γραμμές όλων σας, που δυστυχώς μέρα με την ημέρα ξεθώριαζαν, και προεκλογικές εξαγγελίες οι οποίες ουδέποτε εφαρμόστηκαν αλλά κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο μεγάλης μερίδας του Ελληνικού Λαού, κάτω κι από την πίεση των τρομοκρατικών σας απειλών περί καταστροφής χάους και άλλων, να θέλετε να περάσετε αυτά τα επονείδιστα και επαίσχυντα για την Ελλάδα μέτρα που στην ουσία θα καταργήσουν την οντότητα της χώρας.

Δεν έχετε τη λαϊκή νομιμοποίηση να το κάνετε ακόμη κι αν περάσουν τα μέτρα με μια ισχνή πλειοψηφία, διότι ο Ελληνικό λαός που είναι κυρίαρχος βάσει του Συντάγματος σας έχει απονομιμοποιήσει συνειδησιακά αλλά και πλειοψηφικά διότι ουσιαστικά τον εξαπατήσατε. Και εσείς κύριοι της ΔΗ.ΜΑΡ που προσδεθήκατε στο άρμα της κυβέρνησης με συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις γελοιοποιηθήκατε πολλάκις με τη συνεχόμενη υποχωρητικότητα σας απέναντι στις άγριες ορέξεις της Τρόικας αλλά και του κ. Σαμαρά και Στουρνάρα ως επί το πλείστον. Μη γελιέστε, ποτέ δε συμμετείχατε σε αυτή τη κυβέρνηση, στα χαρτιά μπορεί να ήταν τρικομματική, στην ουσία όμως είναι η κυβέρνηση του κ Σαμαρά, ο οποίος αποφάσιζε για εσάς χωρίς εσάς.

Έστω και την ύστατη ώρα μπορείτε να πράξετε το χρέος σας, καταψηφίζοντας τα καταστροφικά για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό "ισοδύναμα μέτρα θανάτου"
Αποφασίστε αν είστε με το λαό η με το ντόπιο και το ξένο κεφάλαιο, αποφασίστε αν είστε η Δημοκρατική Αριστερά η ή Νεοφιλελεύθερη αριστερά. Οι Έλληνες πολίτες θα σας κρίνουν πολύ αυστηρά και η ιστορία ακόμη αυστηρότερα. Το δίλημμα "η τα ψηφίζουμε η καταστρεφόμαστε" είναι κίβδηλο, και το χιλιοειπωμένο "αυτά είναι τα τελευταία μέτρα" πάρα πολύ γραφικό για να είναι αληθινό, οι Έλληνες το γνωρίζουν αυτό και απαιτούν κι από εσάς να δείξετε την ανάλογη αντρεία και γενναιότητα για χάρη της συνέχειας αυτής της αξιοζήλευτης χώρας που λέγεται Ελλάδα.

Κύριε Σαμαρά, ως υποψήφιος Πρωθυπουργός της χώρας κάνατε προεκλογικές εξαγγελίες με τις οποίες εκλεγήκατε Πρωθυπουργός, αλλά ουδέποτε εφαρμόσατε.
Η πρόσφατη δήλωση σας ότι οι εξαγγελίες σας έχουν τετραετή ορίζοντα δεν πείθουν κανένα σοβαρό άνθρωπο, είτε γιατί δε θα υπάρχει αυτή η κυβέρνηση, είτε γιατί ακόμα κι αν υπάρχει, σίγουρα δε θα υπάρχουν -με τα μέτρα που εφαρμόζετε- Έλληνες πολίτες στην Ελλάδα. Άρα ποιους θα ωφελήσουν αυτά τα μέτρα Κύριε Πρωθυπουργέ?
Σίγουρα όχι τους Έλληνες που σας ψήφισαν και σίγουρα όχι την Ελλάδα....

Αν θέλετε να σας γράψει η Ιστορία ως τον άνδρα που έβαλε τέλος στον επεκτατισμό των αδηφάγων και αόρατων αγορών εξαιτίας των οποίων υποφέρει ο Ελληνικός -και όχι μόνο- λαός σήμερα, και απειλείται η υπόσταση της χώρας ξεκινήστε μια νέα διαπραγμάτευση από την αρχή. Η ανάκαμψη της Ελλάδος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Εθνικό μας πλούτο κι όχι από τα πόσα γενόσημα και ληγμένα φάρμακα θα καταπιεί ο κάθε Έλληνας.

Οι Έλληνες ψήφισαν παραμονή στο Ευρώ αλλά όχι συνέχιση της εξαθλίωσης και της ταπείνωσης που υφιστάμεθα όλοι τα τελευταία τρία χρόνια. Αν για την παραμονή μας στο Ευρώ μας λέγατε ότι θα πρέπει να υποστούμε τα πάνδεινα αλλά πάνω από όλα να απωλέσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία να είστε σίγουρος ότι στις τελευταίες εκλογές θα παίρνατε τόσους ψήφους όσους θα πάρετε στις επόμενες εκλογές εφόσον υπάρχετε ως παράταξη.

Οι Έλληνες ψηφίζουν ΟΧΙ στα νέα μέτρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Οι αληθινοί Έλληνες δε φοβούνται άρα ποιος ο λόγος να φοβάστε εσείς και οι υπόλοιποι 299 της Βουλής... ? Κανείς δε θα σας κατηγορήσει για οτιδήποτε συμβεί εάν δε περάσουν τα μέτρα, διότι το σημαντικότερο όλων για τους Έλληνες είναι η διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Κι αν εσείς οι λίγοι της βουλής φοβάστε να πείτε το ΟΧΙ στον ξένο κατακτητή αφήστε τα εκατομμύρια των Ελλήνων να το πούνε, ίσως εμείς μπορούμε να διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς....σύμφωνα και με το άρθρο 120 του συντάγματος: ”Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”.

Δεν νομιμοποιήστε Κύριοι Βουλευτές της Ελλάδος να ψηφίσετε αυτά τα μέτρα γιατί έρχεστε σε αντίθεση με τις επιταγές των Ελλήνων Πολιτών και του Ελληνικού Συντάγματος. Έστω και την τελευταία στιγμή σας καλούμε όλους σας να ξανασκεφτείτε σοβαρά την ιστορική απόφαση που καλείστε να πάρετε. Μη βάζετε πάνω από την Ελλάδα την κομματική πειθαρχία η τη βουλευτική σας έδρα...Είθε ο Θεός να σας φωτίσει.... Για την τιμή των προγόνων μας, την αξιοπρέπεια όλων μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Χρήστος Χ, Θεοδωρίδης
BSc, MSc, Εκπαιδευτικός Δ.Ε
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη