6 Νοε 2012

Ρε κάτι πλάκες που τους κάνει ο Μπόλαρης..

-Πλησιάζει η ώρα που θα κουνήσει μαντήλι ο Μάρκος
-Ελάχιστο κυβερνητικό έργο, απραξία και ανικανότητα βλέπει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (για λίγο ακόμη) !
Όπως όλοι οι αναγνώστες του taxalia ξέρετε, μια..
από τις σοβαρότερες αδυναμίες που εντόπιζαν όλοι στην προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, ήταν ότι "περνούσαν οι μήνες και δεν έκανε τίποτε στο επίπεδο των διαρθρωτικών αλλαγών". Ο Πάγκαλος όλο συγχώνευε και καμία συγχώνευση δεν έγινε. Ο Παπακωνσταντίνου όλο ιδιωτικοποιούσε και καμία ιδιωτικοποίηση δεν έγινε.
Σήμερα ο Μάρκος Μπόλαρης, κρίνει με τον ίδιο τρόπο και αυτή την κυβέρνηση (στην οποία συμμετέχει το κόμμα του το ΠΑΣΟΚ), αποδίδοντάς της ...αργές στροφές.
Κι επειδή ο Μάρκος δεν είναι καραγκιόζης να πάει στο γιαλαντζί ΠΑΣΟΚ (τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), η στάση του δείχνει ότι θα πλαισιώσει κάποιο κόμμα που ψήνεται στην κεντροαριστερά (Λοβέρδος;)


Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Μάρκος Μπόλαρης. Κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται. Παρόλα αυτά επισημαίνει ο κ. Μπόλαρης, μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία διαρθρωτική αλλαγή στην κρατική μηχανή που καταρρέει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σερραίος βουλευτής. Παράλληλα υπενθυμίζει τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Σαμαρά περί ισοδυνάμων μέτρων και πάταξης της διαφθοράς που θα απέφερε 18,5 δις. για να καταλήξει ο κ. Μπόλαρης ότι η επίκληση, εν όψει της ψηφοφορίας, για την σωτηρία της πατρίδας δεν είναι παρά το προκάλυμμα για να καλυφθούν οι ευθύνες και η απραξία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη